Eladó ház Cegléd 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Cegléd 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8205318
Feltöltve: 1 hónapja

Cegléd eladó családi ház 5 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
708 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1158 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 955 Ft
Második évtől
352 648 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Cegléd Öregszőlő-i részén, közvetlen a Budai úton eladó egy 2017-ben épült könnyűszerkezetes családi ház! - közel 1200 nm-es porta - 120 nm lakóterület - nappali, 4 lakószoba, 2 fürdőszoba - 27 nm-es garázs - favázas könnyűszerkezetes épület - 4,2 kW-os napelem rendszer szaldóelszámolással - elektromos padlófűtés - nagy teljesítményű kandalló minden helyiségbe áramoltatott meleglevegővel - 2 fürdőszoba, 3 wc - konyhabútor beépített Bosch gépekkel - 44 m-es fúrt kút wifi-s öntözőrendszerrel - parkosított, térburkolt kert - minimális rezsiköltség Kiváló szerkezeti és esztétikai állapot, csodás családi otthon nagycsaládosok számára. Nem kell várni a kivitelezésre, felújításra, ide szinte azonnal beköltözhet! A remek hőtechnikai tényezőknek és a napelemrendszernek köszönhetően a rezsiköltségek sem fognak fejfájást okozni. Amennyiben hitelt szeretne, úgy az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Az energetikai tanúsítvány besorolása és megadása a megbízó felelőssége. A megadott energetikai tanúsítványokat nem ellenőrizzük, azok valódiságáért felelősséget nem vállalunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2017
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Budai Anikó Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Budai Anikó Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY