Eladó ház Cegléd 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Cegléd 100 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8190448
Referenciaszám: M283442
Frissítve: 2 napja

Cegléd eladó családi ház 3+1 fél szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
620 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
600 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 196 179 Ft
Második évtől
257 225 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi Ház a "Alföld Kapujában" Cegléd Öregszőlőn eladó! Szobák száma: 3 hálószoba + 1 szoba + nappali + konyha + étkező + télikert, Fürdőszobák: 1 (mellékhelyiség és zuhanyzó) Kert: Díszfák, cserjék, bokrok, 3 gépkocsi parkolására alkalmas rész kialakítva. Ingatlan: Az alapház 1980-ban épült 656 nm telken, az elmúlt évek alatt pedig folyamatosan bővült a ház alapterülete, így nyerte el jelenlegi csodás formáját. Az ingatlan minden irányból földúton közelíthető meg. Az aszfal burkolatú fő út kb. 600 méterre található. Víz, villany, gáz a telken és az ingatlanban. Az épület szigetelt, téglafalazat 80 %, könnyűszerkezet. A ház műszakilag, építészetileg karbantartott, felújított. Rezsivédett a családi ház. A házban a legmodernebb kondenzációs gázkazán van, ami biztosítja a melegvizet és a fűtést. Melléklakrészben, akár vendéglak, vagy kis üzlethelyiség is kialakítható. A kertben 3 gépkocsi parkolására alkalmas terület ki van alakítva. Cegléd belvárosa, vasúti megálló autóval 5 - 6 perc, gyalog kb. 45 perc. A közelben buszmegálló 5 perc távolságra megtalálható. Jelenleg elsősorban készpénzes vevőket várunk. Ez a családi ház ideális választás családosoknak, akik szeretnének egyedi kerttel rendelkező otthonban élni. Budapest akár egy órán belül autóval, vonattal távolsági busszal elérhető, ahogy a déli irányban Kecskemét is. Cegléd Pest Vármegye negyedik legnagyobb települése, a városban található Gyógy - és Termálfürdő, Aquapark, Kalandpark, a város vonzás körzetében több neves borászati pincészet is található. boltok, bölcsődék, óvodák iskolák, posta, orvosi rendelők, gyógyszertárak, éttermek, szórakozási lehetőségek, sportolási lehetőségek, pékségek, mozi, színház, parkok, cukrászdák, játszóterek, SZTK, kórház. A környező településekről megközelíthető Cegléd buszjárattal, távolsági buszok is járnak az ország különböző pontjairól ide, valamint vonattal is az ország bármely pontjából eljuthat Ceglédre. Ügyfeleink számára kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal állunk rendelkezésére, ahogy jogi és pénzügyi segítséget is szakértőink nyújtanak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Iván Erika Mária Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 845 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Iván Erika Mária Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 845 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY