Eladó ház Cegléd 240 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Cegléd 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7979278
Referenciaszám: H480453
Frissítve: 1 hónapja

Cegléd eladó családi ház 5 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
624 583 Ft/m²
240 m²
Alapterület
998 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 310 Ft
Második évtől
621 904 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Cegléd belvárosában, kiváló állapotú, 240 nm-es nagypolgári ház eladó! Az ingatlan főbb jellemzői: - teljeskörű felújítás - a házban hat cserépkályha szolgáltatja a meleget, ebből a központi cserépkályha 18. sz-i - fő épületben három szoba található - központi porszívó - külső falak hőszigeteltek, az ablakok hang és hőszigeteltek - a házban korhű gipsz stukkók díszítik a mennyezetet - fűtés gáz cirkóval, vegyes tüzelésű kazánnal történik, padlófűtés is ki lett építve és a cserépkályhák is szolgáltatják a meleget - kamera rendszer - az irányár a bútorokat tartalmazza - az udvart minden irányból infrasorompó védi - gyönyörűen parkosított udvar Az 1100 nm-es telken egy 88 nm-es s alsó épület van, amelyben: két garázs, mosókonyha és két tároló helyiség található. A ház műemléki épület, 2017-ben a Cegléd Városvédő és Szépítő Egyesület a tulajdonost " Kós Károly" díjjal tüntette ki az ingatlan szépsége és eredeti állapot megőrzéséért. Ajánlom azoknak a családoknak akik, egy igényes városközponti otthont keresnek! Hívjon bizalommal! Irodánkban teljes körű ügyintézéssel várjuk bankfüggetlen tanácsadónknál. A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Törökné Varga Rita Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Törökné Varga Rita Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY