Eladó ház Cegléd 151 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Cegléd 151 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7934911
Referenciaszám: HZ080057
Frissítve: 21 napja

Cegléd eladó családi ház 5 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
263 889 Ft/m²
151 m²
Alapterület
683 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Cegléd központjától pár percnyi sétaútra - csendes, rendezett utcában - eladó hatalmas - 5 szobás-  felújítandó családi ház garázzsal, pincével és több melléképülettel bútorozottan (néhány bútort kivéve)! Az ingatlan  állapotát tekintve felújítást igényel -, összközműves, tehermentes és 1/1 tulajától vehető birtokba! A belmagasság is nagyobb a szobákban, így akár galéria is kialakítható! Az épület fűtését gázkonvektorok biztosítják, de a konyha/étkezőben cserépkályhás megoldás lett kialakítva. Az ház folytatásaként - L alakban - a tárolókat látjuk - az egyikben a padlásfeljárót is megtaláljluk, melyhez a legszélén egy garázs is kapcsolódik.Kerje dísznövényekkel teli terület, de gépkocsival is be tudunk állni és a garázst is innen lehet majd megközelíteni az autóval.Az ingatlan 3 bejárattal is rendelkezik. A főbejárat egy nappaliba vezet, melyből balra 3 szobán keresztül tudunk menni. Jobbra pedig egy nagy szoba található, melyből az előszobán keresztül folytatva utunkat jutunk el a fürdő/Wc, kamra helyiségekbe, melyből a ház végében egy konyha/étkező és még egy nagy kamra nyílik.A főépület 151,2 m2 és az egyik szoba alá megy be a kamra alatt nyíló pince is, mely 27 m2-es! Így összesen 178 m2-es épületet kapunk. A melléképület - amiben 3 nagy tároló van 60 m2-es, melyhez még egy 16 m2-es garázs is tartozik.Az ingatlan akár több generáció együttköltözésére is alkalmas lehet!Minden a közelben található: éttermek, piac, buszmegálló, orvosi rendelő, színház pékség, Földhivatal, könyvesbolt stb.Közlekedés: Volánbusszal a környező településekre, valamint vonattal az ország több nagy városába (Szolnok, Szeged, Budapest Nyugati stb.)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1920
Erkély:
14,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY