Eladó ház Buzsák 250 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Buzsák 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8041163
Referenciaszám: 183200210
Frissítve: 20 napja

Buzsák eladó családi ház 5 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
236 000 Ft/m²
250 m²
Alapterület
5747 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 686 Ft
Második évtől
244 779 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a Balaton déli partjához közel lévő Buzsákon egy, több generáció együttélésére és gazdálkodásra is kiválóan alkalmas családi házas ingatlan.  4 szoba, nappali, ebédlő, konyha, kamra, fürdő és WC található a főépületben. Az udvaron még több melléképület, istálló, ól, tároló és egy 2 autó befogadására alkalmas garázs is kialakításra került. A ház alatt egy kisebb, száraz pince is van.  A ház állaga hűen tükrözi eddigi tulajdonosai folyamatos karbantartását, gondozását. Valamikor komoly gazdálkodás folytattak az itt élők, és ma is kitűnő lehetőséget biztosíthat egy család megélhetésére.    Buzsák egy rohamosan fejlődő település, szorgalmas barátságos emberek lakják, sok külföldi választotta állandó lakhelyének. Új utak, csatorna és ivóvízhálózat. A településhez tartozik a hazai és külföldi vendégek által méltán kedvelt Csiszta Gyógyfürdő, ami több kültéri és egy nagy beltéri medencével várja a pihenni és gyógyulni vágyókat egészévben. A fürdő Balatonfenyvesről a nemrég felújított és átadott kisvasúttal is megközelíthető. A nemrégiben átadott, Fonyóddal összekötő aszfaltozott új út nagymértékben megrövidíti a Balatonhoz jutást. Fonyódon több kilométer szabad strand várja a nyaralókat.    Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az újrakezdésre, gazdálkodásra, több generáció együttélésre kiválóan alkalmas ajánlat, keressen elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
H
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortosgarázsvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bári Péter Inmove Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bári Péter Inmove Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY