Eladó ház Buzsák 153 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Buzsák 153 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7966471
Referenciaszám: H479143
Frissítve: 20 napja

Buzsák eladó családi ház 4 szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
1 078 431 Ft/m²
153 m²
Alapterület
578 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 089 Ft
Második évtől
684 551 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha szeretnének elvonulni a város zajától és élvezni a vidék nyugalmát ,akkor a megfelelő helyen járnak. Buzsák -Csisztafürdön várja új lakóit ez az igényesen megtervezett és kivitelezett ,családi ház a Termálfürdő közelében A település központi részén,új építésű lakóházas környezetben épülő ház hasznos alapterülete 153 nm. A modern,letisztult formákkal megálmodott épület elosztása - 4 szoba, tágas nappali, amerikai konyha-étkező, 3 fürdőszoba .,kétszintes kialakítással. A nagyméretű fedett terasz és a napozó terasz medence kapcsolattal, a pihenést és a kikapcsolódást szolgálja. Az otthon melegét hőszivattyús padlófűtés és épített kandalló biztosítja. A kellemes hőmérsékletet mennyezethűtés garantálja. A nappaliban beépített panoráma nyílászárók teszik lehetővé hogy a tájpanorámát minden évszakban megcsodálhassuk. A kivitelezés során minőségi alapanyagok, burkolatok kerülnek felhasználásra , igény esetén a kulcsrakész állapot is megoldható a kivitelező segítségével. A jelenlegi irányár ,a fűtésrendszer kialakítását, szigetelést ,homlokzat színezést tartalmazza. A kulcsrakész állapot igény esetén kültéri medencét , vagy fedett autóbeállót is magába foglal. A részletes műszaki tartalom ,dokumentáció rendelkezésre áll. Az infrastruktúra - a környék adottsága kiváló , a közelben bevásárlási lehetőség, gyógyszertár,pékség, éttermek stb. Gyógyfürdő, vasútállomás gyalogosan pár perc sétatávolságra található. A Balaton part, Fonyód autóval 6-8 perc alatt elérhető. Ha felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
44 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY