Eladó ház Bükkzsérc 230 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bükkzsérc 230 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8284452
Referenciaszám: 351_gyf
Feltöltve: 6 napja

Bükkzsérc eladó családi ház 5 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
173 478 Ft/m²
230 m²
Alapterület
2000 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A csodálatos fekvésű Bükkzsérc központjában eladó egy 230 nm-es, 2 szintes, 2 külön lakrésszel rendelkező összkomfortos családi ház. Az ingatlan közel 2000 nm-es telken helyezkedik el. A ház az 1970-es években épült, vegyes (tufa, tégla) falazattal, cserép tetőfedéssel. Az alsó szinten konyha, nagy méretű szoba, fürdőszoba káddal és wc-vel, kazánház, háztartási helyiség található. A különálló felső szinten 3 külön nyíló szoba, nappali/étkező, főzőfülke, spejz, fürdőszoba káddal és wc-vel és közeledő. Az ingatlan kiválóan alkalmas nagycsaládosoknak, illetve két generáció együttélésére is. A ház fűtéséről gázkazán, illetve vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A melegvizet villanybojler biztosítja. A szobákban padlószőnyeg és parketta, a többi helyiségben kerámia burkolatot használtak. A házhoz tartozó melléképületben 2 autó részére megfelelő garázs, fás kamra és műhely is található. A két épületrész között fedett terasz került kialakításra. Az udvaron található továbbá egy kb 60 nm-es műemlék épület, aminek jövőbeni hasznosítására csupán a leendő tulajdonos fantáziája szab határt. A kert locsolása az udvaron lévő ásott kútból megoldott.
 
Az ingatlan méreteinek, elrendezésének, elhelyezkedésének köszönhetően apartmanozás céljára is kiváló választás. 
A település hegyekkel körülölelve, a Bükk hegység lábánál, a Cseresznyés-ér völgyében fekszik, a Bükki Nemzeti Park kapujában. Zsáktelepülés, ami legkönnyebben Bogács felől, Cserépfalun áthaladva közelíthető meg. Egerből Felsőtárkányon át jó állapotú erdőgazdasági úton érjük el. A környék híres a friss levegőjéről gyalogos, kerékpáros, vagy lovas túrával, festői tájakon át sok látványosság, történelmi nevezetesség érhető el. A közelben számos gyógy- és strandfürdő (Bogács 7 km, Mezőkövesd-Zsóri fürdő 17 km, Eger 25 km) található. Kerékpárúton is megközelíthető Mezőkövesdről és a környező településekről. 

 Központi elhelyezkedésének köszönhetően a közelben megtalálható buszmegálló, posta, élelmiszerüzletek, orvosi rendelő, iskola, óvoda, dohánybolt. 

 Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal! Előre egyeztetett időpontban megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosamerikai konyhaétkezőkamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Anett Beatrix Smaragdliget Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 431 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Anett Beatrix Smaragdliget Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 431 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY