Eladó ház Bükkszék 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bükkszék 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8207538
Referenciaszám: M285176-4715379
Frissítve: ma

Bükkszék eladó családi ház 2+1 fél szobás: 28,9 millió Ft

28,9 millió Ft
385 333 Ft/m²
75 m²
Alapterület
614 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 445 Ft
Második évtől
119 900 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves vármegyében, a Mátra és a Bükk hegységek között, Egertől 22 km távolságra, az alpesi fekvésű, festői szépségű, fenyves erdővel körbevett, a falusi CSOK igénylésére alkalmas Bükkszéken, az Európában egyedülálló Salvus Gyógyfürdőtől alig 300 méterre, 614 négyzetméteres telken, 75 négyzetméter hasznos alapterületű, vegyes falazatú, azonnal beköltözhető állapotú családi ház, családi okok miatt sürgősen eladó! Az ingatlan a faluközpont, a Polgármesteri Hivatal, az Orvosi Rendelő, a Bolt, a buszmegálló közvetlen közelében található, 2 nagyszobával, 1 félszobával, nagy konyhával, nagy fürdőszobával, közlekedő folyosóval, a belső szobából nyíló, a környező hegyekre néző nagy terasszal, a terasz alatt nagy zárható pincével is rendelkezik. A ház statikai állapota jó, belül száraz, az elmúlt években az alapját téglával újrafalazták, a lábazatot körbe betonozták, a tetőszerkezetet kijavították, a cserepeket újrarakták, a fürdőszoba új csempét, járólapot, szerelvényeket, zuhanykabint és kádat is kapott, a villany és vízvezetékeket kicserélték. A nyílászárókat hő és hangszigetelt műanyagra cserélték, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelték, egyedül az amerikai konyhás nappaliban hagyták meg a nagyméretű fa ablakokat, hogy szellőzni tudjon az ingatlan. Fűtéséről a pincében elhelyezett vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, modern radiátor fűtőtestek segítségével, amelyhez könnyedén rá lehet csatlakoztatni gázkazánt is. A konyhabútor a beépített gáztűzhellyel és mosogatógéppel együtt a vételár részét képezi, a szobák mennyezete fagerendás, padozata laminált parkettás, a félszoba szőnyegpadlós, a többi helyiség járólapos. Az udvaron grillezésre, nyársalásra, bográcsozásra használható tűzhelyet, sportolásra, szabadtéri játékok művelésére alkalmas szép, füves, dísznövényes vagy veteményes kertet, zárt és nyitott kocsi beállókat is ki lehet alakítani! A 30 nm-es teraszt fedetté lehet tenni, vagy újabb külön-bejáratú lakrészt is ki lehet alakítani rajta, szükség esetén egy újabb szobával lehet bővíteni a főépületet! Az ingatlan nagysága és a kiváló kiránduló, fürdőhelyek közelsége miatt családosoknak, üdülni, pihenni vágyóknak vagy falusi turizmus keretében apartman házat, vadászházat üzemeltető vállalkozásoknak egyaránt jó szívvel tudom ajánlani! Ügyvédi háttérrel, több mint 25 éves gyakorlattal, CSOK, Babaváró, egyedi kamatkedvezményes piaci és CSOK hitel ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére! További információkért a megadott elérhetőségeken kérem, forduljon hozzám bizalommal, időpont egyeztetést követően jöjjön, nézzük meg együtt álmai ingatlanát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Utasi Attila Csaba OTPip - Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 371 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Utasi Attila Csaba OTPip - Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 371 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY