Eladó ház Bükkszék 146 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bükkszék 146 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8162421
Referenciaszám: M282189
Frissítve: 7 napja

Bükkszék eladó családi ház 6 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
404 110 Ft/m²
146 m²
Alapterület
610 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 686 Ft
Második évtől
244 779 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bükkszék, Heves megye, családi ház eladó! Bükkszék nyaralóövezetében eladó egy háromszintes, örökpanorámás családi ház, amely nyaralóként, állandó lakhelyként is tökéletesen használható. Az utóbbi időben vendégházként funkcionált, továbbra is betöltheti ezt a szerepet, de családok számára is tökéletes. A téglából épült ingatlan lakóház besorolású, falusi CSOK is igényelhető rá! Az ingatlan 1980-ban épült. A ház 2011-ben teljes körű felújításon esett át, amely során fa gyapotszigetelést és dryvit külső szigetelést kapott, biztosítva ezzel a kiváló hőszigetelést télen-nyáron. Fűtése turbó gázkazán, radiátoros központi fűtés és klímaberendezések. Nagyon kedvező rezsivel rendelkezik, egész évre lebontva mindössze körülbelül 70 000 Ft. Műanyag nyílászárók találhatók, kovácsoltvas rácsokkal. Kertje parkosított, folyamatosan karbantartott, három szint magasságban. Az udvaron filagória és kerti sütögető és egy dézsa is található. Helyiségek: Alagsor szint: 2 szoba, külön fürdőszoba, nagy, közös helyiség. Földszint: 2 szoba, külön fürdő, nagy nappali-étkező és konyha. Felső szint: 2 szoba, külön fürdőszoba. Az ingatlan remek elhelyezkedésének köszönhetően minden gyalogosan is megközelíthető: termál strand 2 perc séta, illetve található még a közvetlen közelben élelmiszerbolt, buszmegálló, étterem. Azonnal költözhető, akár bútorozottan is! Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem keressen bizalommal a megadott telefonszámon! Irodánk banki és ügyvédi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivádi Zoltánné Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 377 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivádi Zoltánné Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 377 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY