Eladó ház Bük 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bük 81 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8254896
Referenciaszám: H491618
Feltöltve: ma

Bük eladó családi ház 2 szobás: 12 millió Ft

12 millió Ft
148 148 Ft/m²
81 m²
Alapterület
667 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 970 Ft
Második évtől
49 786 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A népszerű üdülővárosban Bük településen ajánlom a figyelmükbe egy 667 m2-es telken elhelyezkedő 81 m2 alapterületű, egy szintes, tégla építésű, felújítandó állapotú házat, amely nappali, konyha, hálószoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség kialakítású. Az épület mellett egy 17 m2-es tároló is rendelkezésre áll. Az ingatlan tulajdonosa a ház tetőhéjazatát és a bádogozást kicseréltette, a kertben termő gyümölcsfák sárgabarack, meggy, diófa, japán birs található. Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően a település látnivalói gyorsan elérhetőek, a ház előtt közvetlenül térkövezett gyalogjárda és kerékpár út is kialakításra került. LOKÁCIÓ: Az Európa szerte ismert Bükfürdő, Magyarország egyik legjelentősebb gyógyfürdőjévé fejlődött. A gondozott településkép és a magas színvonalú szolgáltatások gondoskodnak arról, hogy az ide látogató vendégek, nyugodt körülmények között pihenjenek. A több mint 3300 lakosú város Magyarország nyugat-dunántúli idegenforgalmi régiójában, Szombathelytől, Kőszegtől és Sárvártól 20-25 km, Soprontól 47 km távolságra helyezkedik el. Az osztrák határ közelsége meghatározó jelentőségű a fürdőhely és a régió fejlődésében. KINEK AJÁNLOM? Felújítást követően saját részre, illetve az ingatlan méretét, elhelyezkedését, kialakítását tekintve, befektetésnek is remek választás vendégház üzemeltetése céljából. További részletekért, megtekintésért várom hívását! Hitelre van szüksége?? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1938
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reinitz Dávid Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reinitz Dávid Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY