Eladó ház Bük 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bük 170 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8175096
Referenciaszám: 4156_927
Frissítve: 15 napja

Bük eladó családi ház 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
411 176 Ft/m²
170 m²
Alapterület
837 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az osztrák határtól 15 km-re és Bükfürdőtől csupán 3 km-re fekvő, csendes, nyugodt kis településen 170 m2-es alapterületű, kiváló állapotú családi ház eladó. A településen óvoda és iskola is működik. Az épület 2003-ban épült minőségi, korszerű anyagok felhasználásával. Fa nyílászárói hőszigeteltek és az ablakok redőnnyel szereltek. Az ingatlan helyiségeinek az elosztása nagyon kényelmes és praktikus, a terei tágasak és világosak. Az alsó szinten egy tágas nappali, egy hatalmas étkező, amit egy egyedi cserépkályha tesz hangulatossá, egy kényelmes konyha, egy kamra, egy fürdőszoba egy külön wc, egy szélfogó kerültek kialakításra. Ezen a szinten található még egy 20 m2-es garázs, ami a házból is megközelíthető és egy háztartási helyiség, ahol a ház fűtését adó gázkazán és egy mosókonyha kapott helyet. A ház fűtés rendszere úgy került kialakításra, hogy nem csak a gazdaságos gázkazánról üzemel, hanem az étkezőben elhelyezett cserépkályháról is működtethető a központi fűtés, így az egész ház fűthető ezzel az alternatív megoldással is. Szintén ezen a szinten található egy 23 m2-es nyitott terasz, amit a nappaliból és az étkezőből is meg lehet közelíteni. A felső szinten szintén található egy nagyméretű közlekedő, terasz kapcsolattal, 3 hálószoba, egy gardróbszoba, egy zuhanyzó, egy kádas fürdőszoba és egy külön wc. Az ingatlan ideális méretű 837 m2-es telken helyezkedik el, aminek jelenleg 18% a beépítettsége és 30%-ig tovább bővíthető. A telek gondozott és körbe kerített. Itt található egy melléképület és egy kút. A kiváló közbiztonsággal rendelkező település a falusi CSOK programban része, így annak igénylésére van lehetőség, valamint az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban a garantált 3%-os támogatott hitel is igénybe vehető és a kettő akár igény szint kombinálható. A 4%-os vagyonszerzési illetéket nem kell megfizetni. Az ingatlan ár-érték aránya rendkívül kedvező, figyelembe véve a térség ingatlanpiaci kínálatát.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornagarázskertkertkapcsolatoscsendesétkezőteraszmelléképületredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY