Eladó ház Bük, Középbük 198 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bük, Középbük 198 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8246619
Referenciaszám: D1240919
Feltöltve: ma

Bük eladó családi ház 4 szobás: 126 millió Ft

126 millió Ft
636 364 Ft/m²
198 m²
Alapterület
1137 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 398 686 Ft
Második évtől
522 748 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolgáltatásaink Vevőink, Érdeklődőink részére teljesen ingyenesek! A Domus1 Ingatlan Bükön egy 1137 négyzetméteres belterületi telken kínál eladásra egy szépen és igényesen felújított közel 100 éves parasztházat. A bruttó 198 négyzetméteres, tornácos kialakítású ingatlan felújítása 2024-ben fejeződött be, minek során elvégezték az alábbiakat: – teljes tetőfelújítást üveggyapot szigeteléssel, tetőfóliázással és új cseréppel ellátva – az eredeti gerendázat és parasztfödém homokfújással történő tisztítását és teljes szu- és rovarvédelmét – a víz és villanyrendszer felújítását – hajópadló, csempe- és járólap cseréjét – fürdőszoba és külön wc kialakítását – minden nyílászáró felújítását, cseréjét – az épület téglafalazatainak 15 centiméteres garafitos szigetelését A 32 négyzetméteres tornácos parasztház eredeti, korhű állapotát nem változtatták meg. A konyhai kemencét felújították, és a nagyobb szobában kandallót helyeztek el alternatív fűtésként. A fűtése minden helyiségben Nobo norvég panelekkel történik, meleg víz ellátását pedig villanybojler biztosítja. A teljesen fedett 40 négyzetméteres terasz és az előtte kialakított nagy helyiség, ahol egy épített hatalmas kandalló is használható, együtt kínál egy közösségi teret akár nagyobb társasági összejövetelekhez is. Az ingatlan az európai hírű Bükfürdő közelében az osztrák határ mellett található. A hirdetés nem teljeskörű. Bővebb információért és megtekintés céljából hívjon bizalommal. Szakképzett ingatlanközvetítőként, több mint 30 éves kereskedői múlttal és nagy tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére, az ingatlanértékesítéstől a kulcsátadásig, megbízható, korrekt segítséggel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1930
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortoskertjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosétkezőteraszhőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 557 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 557 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY