Eladó ház Budapest XXIII. kerület 234 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXIII. kerület 234 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8259571
Referenciaszám: M288875
Feltöltve: 13 napja

Budapest XXIII. kerület eladó családi ház 6+1 fél szobás: 154,9 millió Ft

154,9 millió Ft
661 966 Ft/m²
234 m²
Alapterület
577 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 490 131 Ft
Második évtől
642 648 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Éljen Soroksár Rózsadombján! Egy álomotthon várja Önt! Képzelje el az otthont, ahol minden reggel békében ébred, mindössze 5 percre a Duna partjától. Ez a csodálatos, minden igényt kielégítő ház tökéletes választás azoknak, akik a csendet és a minőséget keresik! Tágas terek, praktikus elrendezés. Ideális helyszín családi vacsorákhoz a tágas konyhában, ahol mindenkinek jut hely. A vacsora után folytathatja az estét a kényelmes nappaliban vagy relaxáljon a jakuzziban, egy pohár bor társaságában! Tökéletesen karbantartott kert . Automata öntözőrendszerrel és egy privát, felső szinten lévő kerttel, amely műfűvel borított, tökéletes helyszín sportoláshoz, jógához. Két garázs, az egyik fűtött. Az ingatlanhoz két garázs tartozik, melyek közül az egyik fűtött, így autói télen is védve lesznek a hidegtől. Napkollektorokkal felszerelve . A ház energiahatékonyságát napkollektorok biztosítják, amelyek teljes mértékben fedezik az épület elektromos szükségleteit. Padlófűtés a maximális kényelemért. A házban padlófűtés biztosítja, hogy télen is kellemesen meleg legyen, fokozva az otthon kényelmét. Minőségi alapanyagok. A ház kiváló állapotban van, prémium anyagokból épült, a tetőcserép még garanciális! Két generáció számára is ideális. Könnyen két külön bejárattal rendelkező, szeparált otthonná alakítható, saját kerttel mindkét emeletnek. Ha egy tökéletes otthont keres, ahol gyermekeit felnevelheti, megtalálta! Ne habozzon, jöjjön el, és nézze meg személyesen ezt a különleges ingatlant!Foglaljon időpontot még ma, mert ez a ház hamar gazdára talál!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY