Eladó ház Budapest XXIII. kerület 262 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXIII. kerület 262 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8168855
Referenciaszám: HZ045265
Frissítve: 22 napja

Budapest XXIII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
343 130 Ft/m²
262 m²
Alapterület
917 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK FIGYELEM!!!Eladásra kínálok Budapest déli részén, Soroksár központi részéhez közel egy kiváló elosztású 260 nm-es többszintes családi házat, mely egy igazán elbűvölő növényvilággal rendelkező 1260 nm-es telken helyezkedik el.Alsó szinten egy szuterén található 2 autós garázsbeállóval és egyéb fűtési helységekkel, tárolókkal. Egy szinttel fentebb haladva megtalálható egy előtér, ebből nyílik egy hálószoba és egy hatalmas nappali, valamint a konyha, melyhez egy nagy méretű kamra tartozik, illetve található ezen a szinten egy különálló wc is. Az emeleti szinten 3 hálószoba került kialakításra, egy nagy méretű fürdőszoba wc-vel, ebből egy gardrób szoba nyílik. A két szinten összesen 3 nagyobb terasz és egy kisebb loggia található, melyek a kertre több irányból is kilátást biztosítanak. Maga a ház teljesen körbejárható.A telken megtalálható még egy 90 nm-es parasztház jellegű vályogból épült épület is, mely melléképületként is kitűnően tud funkcionálni, de egyéb üzlethelységek kialakítására is alkalmas, illetve ezen felül még egy kb 40 nm-es szerelőaknával rendelkező műhely is található az udvarban, ennek  folytatása egy kisebb kb 16 nm-es kéziszerszámtároló, amely alatt egy kis boltíves pince került kiépítésre.Minden közmű megtalálható az ingatlanban.A telken megtalálható mindhárom épület felújításra szorul ugyan, de ezt követően pompás otthonná vagy egyéb kereskedelmi egységgé is varázsolható.Az ingatlan lakhatáson felül számos lehetőséget rejt magában, ezért elsősorban beruházók, befektetők figyelmébe ajánlom.Az ingatlanra vonatkozó jelenleg érvényes építési övezeti besorolás: Lk-1-XXIII-2/2A helyi KVSZ igen sokféle használati módot kínál, ami rendkívül előnyös üzleti, befektetési célokra.Az építési övezetben a lakó rendeltetésen kívül önállóan is elhelyezhető rendeltetések az alábbiak:- szállás,- szolgáltatás,- közintézmény,- kulturális, közösségi szórakoztató,- igazgatási, iroda,- sportlétesítmény,- lakosság ellátását szolgáló, legfeljebb 2000 m2 bruttó szintterületű kereskedelmi egység.Magánrendelő, magánóvoda, magániskola illetve egyéb szolgáltató egységek kialakítására is tökéletes választás lehet az ingatlan.Közelben HÉV megálló, 66-os busz, illetve az M0-ás is 10 percnyire.Bővebb információért, megtekintési szándék esetén hívjon bizalommal a nap bármely szakában, akár hétvégén is.Jöjjön el, ne habozzon, tekintsük meg együtt az ingatlant.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1978
Erkély:
11,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ézsiás Ágnes Anita Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 568 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ézsiás Ágnes Anita Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 568 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY