Eladó ház Budapest XXII. kerület 104 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXII. kerület 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8207280
Referenciaszám: 12-4193
Frissítve: 22 napja

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 2+2 fél szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
1 144 231 Ft/m²
104 m²
Alapterület
900 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 537 Ft
Második évtől
493 707 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált egy 104 m2 alapterületű, 900 m2 telekkel, szinteltolással épített két szintes 2 szobás, két 1/2 szobás részlegesen felújítandó családi ház. A földszinten egy előtérből az étkezőbe jutunk (16 m2), innen nyílik a 7,5 m2 alapterületű ablakos konyha beépített konyhabútorral, gáz tűzhellyel felszerelve, tágas külön nyíló 2,5 m2 területű ablakos kamrával. Az étkezőből nyílik a 9 m2 kerti terasz, a kertbe két lejárattal. A bejárat mellett található egy zuhanyzó, és egy külön ablakos toalett. Az első szinten található egy külön szeparált beépített szekrényes előszobából nyíló 11,5 m2 alapterületű utcára néző ablakos szoba, és egy 5 m2 alapterületű ablakos fürdőszoba, ami káddal, mosdóval felszerelt, törölközőszárítós radiátorral, a toalettel egy helységben kapott helyet. Szemben 18 m2 alapterületű kertre néző ablakos szoba található. A közlekedő végén egy erkély található. A második szinten két külön nyíló tetőtéri kertre néző ablakos szoba kapott helyet, a közlekedő teraszra nyíló. Innen jutunk fel a beépíthető ajtóval zárat padlástérbe. Új műanyag nyílászárós ablakos garázsbeálló található a ház aljában, egy szuterén szobával. A fűtés gáz cirkóval és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, a meleg víz villany bojlerral, vízórával felszerelt. A házban bővített áram került kialakításra, a kertben fúrt kút található. Az ingatlan besorolása : Lke-3/NT/1, beépíthetőség: 20 %. Ideális nagycsaládosoknak, állattartóknak, CSOK igényelhető. Értékálló befektetés rövid vagy hosszú távú kiadásra. Ha további kérdése merülne fel vagy szeretné megnézni keressen bizalommal a hét bármely napján, akár az esti órákban is. Cégünk ügyfelei számára szolgáltatásaink ingyenesek : szaktanácsadás, hitel és biztosítás személyre szabottan széles portfólióból, valamint kedvezményes ügyvédi hátteret biztosítunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
G
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortosgarázsétkezőkamraerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ildikó Balla Ingatlan - XI. kerületi iroda, Buda és vonzáskörzete Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ildikó Balla Ingatlan - XI. kerületi iroda, Buda és vonzáskörzete Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY