Eladó ház Budapest XXII. kerület 500 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXII. kerület 500 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7713709
Referenciaszám: HZ082750
Frissítve: 22 napja

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 8 szobás: 330 millió Ft

330 millió Ft
660 000 Ft/m²
500 m²
Alapterület
719 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 044 178 Ft
Második évtől
1 369 102 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy gyönyörű, 330 000 000 HUF értékű családi ház Budapest 22. kerületében, a Campona Plaza közelében, mely kiváló állapotban várja új tulajdonosát.A 2011-ben használatbavételi engedélyt kapott, napfényes, összközműves, aszfaltozott utcában található ingatlan 719 m²-es, parkosított telken helyezkedik el, ígéretes otthont nyújtva azok számára, akik a város zajától távol, mégis közel szeretnének élni a főváros dinamikájához. A ház társasházi besorolású, 4 szinten kínál tágas és világos tereket a lakóknak.A telekkönyvi bejegyzés szerint 3 önálló lakást tartalmaz, az egyes szinteken lévő önálló lakások az épületen belüli, zárt belső lépcsőházból közelíthetők meg. A szuterén szinten 2 garázs, kertkapcsolatos nyári konyha, mosó-, hűtő- és tárolóhelyiségek lettek kialakítva. A kertben még 2 autó beállására, az utcán a ház előtt ingyenes parkolásra van lehetőség. Kialakításának köszönhetően ugyanakkor generációs ingatlanként, vagy vállalkozás, szolgáltatás, befektetés céljára is kiválóan alkalmas.A folyamatos karbantartás eredményeként az épület külső- és belső állapota egyaránt megkérdőjelezhetetlen. A ház modern technológiákkal felszerelt, így például az első emeleti nappaliban padlófűtés és kandalló is gondoskodik a kényelemről. A nagyobb, földszinti és első emeleti lakásokhoz tágas teraszok tartoznak, ahonnan csodás kilátás nyílik a környező, gondozott kertre. Az ablak-ajtó mázolás és a nyílászárók szigetelése 2022-ben került újból elvégzésre. A tetőtérben található Velux ablakok külső-belső árnyékolóval és Split klímával biztosítják a komfort érzetet.A gyümölcsfákkal, díszbokrokkal és sűrű pázsittal ékesített, locsoló vízmérő órával felszerelt kert igazi menedéket nyújt a városi élet forgatagából. Mindemellett a kovácsoltvas jellegű kerítés, a kül- és beltéri korlátok eleganciájával még inkább emeli az ingatlan presztízsét. A légies Bramac tetőcserép, az új kondenzációs kazánok, vagy az elektromosan vezérelhető garázskapu csak néhány azok közül a jellemzők közül, amelyek az ingatlan értékét és kényelmét tovább növelik.Az igazolhatóan alacsony rezsijű házban a tulajdonosok maximális komfortra számíthatnak, melyet még kedvezőbbé tesz a 2024. tavaszán megvalósított tetőszigetelés és a jelenleg beszerelés alatt álló H-tarifás, inverteres, akkumulátoros tárolós napelemes rendszer. Összességében ez az ingatlan tökéletes választás lehet azoknak, akik igényes otthonra vágynak a fővárosban, mégsem szeretnének lemondani a természet közelségéről és a csendes, nyugalmas környezetről. M4-es Metróhoz jó csatlakozással, kiváló közlekedéssel és bevásárlási lehetőségekkel (Campona, Savoya Park), bolt, iskola és gyógyszertár is sétatávolságban található.Ha Ön is szeretne részese lenni ennek a különleges életérzésnek, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Erkély:
22,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Helga Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 20 244 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Helga Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 20 244 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY