Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budatétény 193 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budatétény 193 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8176408
Referenciaszám: H487369
Frissítve: 20 napja

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 144,9 millió Ft

144,9 millió Ft
750 777 Ft/m²
193 m²
Alapterület
1117 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 458 489 Ft
Második évtől
601 160 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődőnk! Az alábbiakban szeretnénk bemutatni Önnek egy remek lehetőséget, amelyet egyedülálló ingatlanunk kínál. Budapest 22. kerületében, a csendes és biztonságos utcában található egy tágas telken két önálló családi ház. Az ingatlanok alapterülete 96 illetve 97 nm, a telek mérete pedig 1117 nm, így elegendő hely áll rendelkezésre akár több generáció számára, valamint alkalmas lehet különleges adottsága révén olyan vállalkozás számára is, ahol az irodafunkció és a lakásfunkció egymástól elkülönülten, de mégis karnyújtásnyi távolságra megvalósítható. A környék ellátottsága kiváló, így minden fontos szolgáltatás könnyen és gyorsan elérhető. A közlekedési lehetőségek is nagyszerűek, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető a belváros és a környék egyéb fontos pontjai. Az ingatlan tehermentes, tehát nincsenek rajta anyagi kötelezettség! A házak beosztása a következő: I. épület: - veranda, - előszoba és egy gardrób, - két egymásból nyíló szoba, - 2 külön fürdőszoba (egyik tusolóval a másik káddal) - étkező, - konyha - kamra, - közlekedő, - szoba, Ehhez az épülethez tartozik még egy garázs 2 autó számára elegendő férőhellyel továbbá egy kazánházrész. II. épület: Pince szint: - kazánház és tároló Földszint: - nappali-konyha-étkező - kamra, - előtér, illetve közlekedő - külön WC, - gardrób vagy kis dolgozószoba, - kertkapcsolatos terasz - pince lejáró Tetőtér: - két különnyíló szoba, egyikben egy kis terasz - közlekedő gardróbbal - fürdőszoba (káddal és tusolóval) A kert gondozott, remek lehetőséget nyújt a szabadtéri kikapcsolódásra, pihenésre. Egy melléképület is található rajta, mely alkalmas lehet a kerti eszközök tárolására. Ha szeretnék a vásárlást piaci hitellel finanszírozni, hitelcentrumunk szakemberei segítenek Önöknek ebben. Emellett ha szeretnék saját ingatlanukat értékesíteni, szintén segítséget nyújtunk a lebonyolításban. Ha szeretne egy olyan otthont, ahol a nyugalom és a kényelem összeér, akkor ez az ingatlan Önnek való! Jöjjenek el és tekintsék meg, mielőtt valaki más lecsapna rá!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Solt Péter Otthon Centrum - XXII. kerület - Mária Terézia utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Solt Péter Otthon Centrum - XXII. kerület - Mária Terézia utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY