Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budatétény, Bartók Béla út 164 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budatétény, Bartók Béla út 164 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7291635
Referenciaszám: H446371
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XXII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 142,5 millió Ft

142,5 millió Ft
868 902 Ft/m²
164 m²
Alapterület
1893 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 450 895 Ft
Második évtől
591 203 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BIRTOK, vállalkozási lehetőség, ökológiai gazdálkodás ,gombatermesztés, bútorgyártás, autószervíz és még sorolhatnám a lehetőségeket. A vállalkozási lehetőségek széles spektrumát valósíthatja meg itt az, aki hosszú távlatokban gondolkozik. Több család megélhetését is biztosíthatja ez a birtok. Eladó egy családi birtok melléképületekkel, műhelyekkel és 27222 m2-s zártkert telekkel együtt. A két ingatlan csak együtt eladó. A birtok eladási ára ház+telek 232 000000 millió forint. Az ingatlan Budatétény belterületének szomszédságában a Bartók Béla út keleti zártkerti részén a Termő u. – Dukát u. – Bartók Béla út által határolt telektömbén fekszik. Az ingatlan környezete nagy kertes, családi házas a városrész központjához szorosan kapcsolódó, infrastrukturálisan teljesen ellátott. A telek a szabadon álló épületekig sík, majd teraszosan erősen emelkedő, három oldalán kerített, negyedik oldalon azonos tulajdonos ingatlana található, ezért nem kerített. Az első rész gondozott, füves parkosított. Présház és a garázsok előtt betonozott burkolatú. A felső teraszos részen korábban szőlő volt. A lakóház kétszintes, magas tetős, mészkő illetve téglafalazatú, porosz süveg – boltozatú közbenső födémes, fa szerkezetű zárófödémes, fa fedélszékes palahéjazatú. Földszinti részen a korábbi tároló részből önálló, kerti bejáratú lakrészt alakítottak nappali, hall, szoba, konyha, fürdőszoba helyiségekkel, a felső lakással közös kazánról üzemelő központi fűtéssel, villanybojleres meleg vízellátással, szalagparketta és csempe burkolattal. Az emeleti lakás külső kő lépcsőkön közelíthető meg fedett teraszon keresztül. A lakásban négy parkettázott szoba, étkező, konyha, előszoba, WC, kamra, fürdőszoba helyiségek találhatóak. A mellék és kiegészítő helyiségek burkolata mázas kerámia. A fűtés központi, radiátoros a meleg vízellátás villanybojleres Az épület és a mögötte lévő támfal között féltetővel védett nagyméretű betonozott tároló és a kazánház található. A lakóház mellett pince együttes helyezkedik el, kőfalazatú támfalnak támaszkodó zsindelyes fél nyeregtetős présházzal és gépkocsi beállókkal. Jelenlegi besorolása: Infrastruktúra függvényében ütemezetten igénybe vehető, változással érintett terület. PINCE a hegy belsejébe húzódó pincealagúttal, (252 m2, + 192 m2, + 64 m2) melyet donga formájúra vájtak, épített tám boltozatokkal megerősítve. A pincék vízelnyelővel és szellőztetéssel vannak felszerelve. Földszintű elhelyezkedésűek, így targoncával is megközelíthető. Nyáron hűvös, télen felfűtés után nagyon jól tartja a hőt. Kiemelkedő szellőzéssel bír, ezért klíma üzemeltetése nem indokolt. Ha kell száraz, ha kell tartja a meghatározott párat TELEK A telek alaprajzi elrendeződését tekintve téglalap alaprajzú, megközelítően 1:2 arányban. A rövidebb oldalával érintkezik az utcafronttal és kb. 70 méter hosszan húzódik a domboldal gerince felé. A telek alatt kiépített pincerendszer húzódik melynek bejárata a szomszédos telken található.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1886
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bacsó Diána Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bacsó Diána Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY