Eladó ház Budapest XXI. kerület 151 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXI. kerület 151 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8212302
Referenciaszám: H489509
Frissítve: 23 napja

Budapest XXI. kerület eladó családi ház 7 szobás: 70,8 millió Ft

70,8 millió Ft
468 874 Ft/m²
151 m²
Alapterület
773 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 224 024 Ft
Második évtől
293 735 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest 21. kerületének csendes kertvárosi részén, egy tágas, 151 nm-es önálló családi ház, amely ideális 2-3 generáció együttéléséhez! Az ingatlan különlegessége, hogy három külön lakrész is található benne, így minden családtagnak meglesz a saját tere és nyugalma. Az ingatlan részletei: - Nagyobb lakrész (97 nm): 2 szobás, konyha, fürdőszoba WC-vel, kamra (58 nm), valamint egy 39 nm-es, szintén 2 szobás lakrész saját fürdőszobával és WC-vel. Ez a két rész nincs most összenyitva! - Kisebb ház (54 nm): 3 szoba, konyha, fürdőszoba WC-vel – ideális külön háztartásnak vagy vendégháznak. - Teljes telek: 773 nm – elég hely a kertészkedéshez, pihenéshez és akár a gyerekek játékához. - Az ingatlan 1930-ban épült, masszív téglaházként, és az évek során gondosan karbantartották egy részét. - A tető már felújítva a nagyobik részen, az ablakok vegyesen műanyag és fa nyílászárók. - Bár az egyik épület egy része és a különálló épület felújítást igényel, ez egy kiváló lehetőség, hogy saját ízlésére alakítsa ki álmai otthonát! - A fűtés gázkonvektor, a melegvízről villanybojler gondoskodik - Van nappali és éjszakai áram is - Az L alakú résznél a tető cserép, a másiknál kátrányos lapostető Elhelyezkedés: - A ház Csepel kedvelt kertvárosi részén található, ahol csend és nyugalom uralkodik, ugyanakkor a Táncsics Mihály utca mindössze 1-2 percre van autóval. Kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így a belváros is könnyedén elérhető. Ez a családi ház tökéletes választás mindazok számára, akik egy nyugodt, zöld környezetben szeretnének élni, mégis közel a városi élethez. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Ár és további információkért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
I
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baji Andrea Otthon Centrum - II. kerület - Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baji Andrea Otthon Centrum - II. kerület - Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY