Eladó ház Budapest XXI. kerület 243 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXI. kerület 243 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8209023
Referenciaszám: M285066-4716038
Frissítve: ma

Budapest XXI. kerület eladó családi ház 3+3 fél szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
679 012 Ft/m²
243 m²
Alapterület
701 m²
Telek
3+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 089 Ft
Második évtől
684 551 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
LUXUS ÉS KOMFORT KIRÁLYERDŐN! Budapest XXI. kerületében, a Tamariska-domb természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában található ez a lenyűgöző, két szintes, 243 négyzetméteres családi ház, amely egy 701 négyszögöles telken épült. A külső homlokzatot elegáns terméskő burkolat fedi, míg belül gránitlépcsők vezetik a lakókat emeletre. Az ingatlan központi része a nappali, konyha és étkező egybenyitott tágas tere, amely közvetlen kapcsolatban áll a nagy terasszal és a gondosan ápolt kerttel. A konyha felsőkategóriás gépekkel teljesen felszerelt, így a főzés igazi élménnyé válik. A ház három hálószobával és több kiszolgáló helyiséggel rendelkezik, amelyek között megtalálható a mosókonyha, szauna és különféle tárolók is. A két autó számára kialakított garázs fűtött gépkocsifeljáróval van ellátva, amely automata hidegvezérlésű beépített fűtőszállal biztosítja a kényelmes közlekedést télen is. A ház belső tervezése egyedi és exkluzív, a mennyezeteket és bútorokat belsőépítész tervezte. A fürdőszobákban hidromasszázskád és épített zuhany található, az infraszauna pedig sókövekkel, aroma- és fényterápiával van felszerelve. A luxus érzetét tovább fokozzák a Swarovski kristálycsillárok és a masszírozós ágyrésszel ellátott egyedi Himmola ülőgarnitúra. A ház fűtését falfűtés és temperáló padlófűtés biztosítja, míg a komfortérzetet inverteres klíma, központi porszívó és kamerás megfigyelőrendszer fokozza. A gyönyörű kertet gyepszőnyeg borítja, amelyet automata öntöző- és csepegtető rendszer tart frissen, emellett fúrt kút is rendelkezésre áll. A vendégek kényelmét kerti grillsütő, étkező- és ülőgarnitúra, valamint a teraszról nyíló WC és mosdó szolgálja. A kert hangulatát szökőkút teszi még varázslatosabbá, és az úszómedence gépészeti előkészítése is megtörtént. Ez a ház teljes berendezéssel eladó, amely saját részre épült minőségi anyagok felhasználásával és modern stílusban. A környék infrastruktúrája kiváló: óvoda 200 méterre, iskola 1000 méterre, buszmegálló 190 méterre található, és a Kis-Duna is a közelben van. Ez az ingatlan kizárólag a mi irodánkban érhető el. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy luxus és komfort ötvözetében élvezhesse mindennapjait a természet közelségében!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Birkás Dóra OTPip - Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 401 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Birkás Dóra OTPip - Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 401 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY