Eladó ház Budapest XXI. kerület 142 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXI. kerület 142 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8017137
Referenciaszám: 20481
Frissítve: 21 napja

Budapest XXI. kerület eladó családi ház 3+2 fél szobás: 64,99 millió Ft

64,99 millió Ft
457 676 Ft/m²
142 m²
Alapterület
540 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 640 Ft
Második évtől
269 630 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Összeköltöző családok, vállalkozók figyelem! Olyan lehetőségekkel teli kertes házat keres, ahol együtt élhet a család, de mégis külön lakrésze lenne mindenkinek? Talán olyan vállalkozásba kezdene, amit otthon is végezhet? Akkor ne keressen tovább, megtalálta! A The Hunters ingatlaniroda megvételre kínál Budapest XXI. kerületében egy REZSIVÉDETT, több generációs családi házat. Az ingatlan a Csepel Pláza közelében, a Mansfeld Péter utcában található. Az 540nm-es telken 2 lakóház és egy melléképület kapott helyet. A nagy ház alsó szintje 92nm, ahol nappali, konyha + étkező, hálószoba, fürdőszoba, hall, előszoba, télikert és egy wc elosztású. A tetőtérben beépítésre került 2 hálószoba, és egy tároló, melyből még egy hálószoba kialakítható. Ezek a helyiségek nincsenek beleszámolva az össz négyzetméterbe! Az ingatlan folyamatosan karban tartott. 2021-ben részleges felújításon esett át. Komplett fürdőszoba és wc felújítás, előszoba és télikert festés, burkolatcsere és mázolás történt. A kert hátsó felében található egy külön álló 30nm-es garzon lakás. Itt szoba, konyha, fürdőszoba wc-vel kapott helyet. Ez a lakrész 2 személy részére tökéletes lakosztály lehet, de akár vállalkozásra is alkalmas. Albérlőknek is kiadható, amely havi fix bevételt hozhat a családnak. A kis ház mellett egy külön tároló van, ami jelenleg asztalos műhelyként funkcionál. A kertben kisebb játszótér, kerti sütögető, veteményes kert teszi hangulatossá a család életét. A reggeli kávézás a teraszon, az esti borozgatás, sütögetés igazi családias környezetet adhat új lakóinak. Az ingatlan alkalmas lehet különböző vállalkozásnak is. A közelben található iskola, és a kórház közelsége miatt, akár vegyesbolt, cukrászda, kifőzde, zöldséges, szépségszalon kialakítása jól jövedelmező befektetés lehetne. Sétatávolságra található iskola, óvoda, vegyesbolt, Posta, Csepel Pláza. Közlekedés jó. Megközelíthető busszal és Hévvel is, amely 12 perc alatt ér be a Boráros térre. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Bővebb felvilágosításért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertamerikai konyhaklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szinaberg Éva The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 70 547 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szinaberg Éva The Hunters Az iroda összes hirdetése
+36 70 547 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY