Eladó ház Budapest XXI. kerület 263 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXI. kerület 263 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7506627
Referenciaszám: HZ068941
Frissítve: 22 napja

Budapest XXI. kerület eladó családi ház 5+4 fél szobás: 280 millió Ft

280 millió Ft
1 064 639 Ft/m²
263 m²
Alapterület
726 m²
Telek
5+4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 885 969 Ft
Második évtől
1 161 663 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesten a 21. kerület Rózsadombján, Királyerdőben modern okosház eladó 726 nm telken. Az ingatlan jelenleg több generáció együtt, de mégis külön lakására is alkalmas, illetve az otthoni munkavégzés, külön iroda létrehozására is biztosított. A ház jelenleg 2 lakóingatlanra van szétbontva 122,4 nm 2 szintes, és 67,5 nm földszinti ami összenyitható, és különálló épületként található még egy teljesen összkomfortos  23,5 nm stúdió lakás, ami irodaként, vendégházként is funkcionálhat, továbbá egy 36 nm dupla garázs és egy 13.5 nm műhely-kazánház is. A nagyobbik lakrész teljesen modernizált, 'okos berendezésekkel felszerelt', 7 db klíma ,több helyen is beépített változtatható színű hangulatvilágítás,tűzjelző rendszer, kamerarendszer , fűtésrendszer, alu redőnyök lettek felszerelve. A 38 nm amerikaikonyhás nappali rendkívül tágas és világos, itt egy 11 nm terasz is található. A konyha részen dizájnbútor és inteligens Bosch konyhagépek vannak beépítve, a beépített gépek és a beépített bútorok az ingatlanban maradnak.A felső szinten található  3 hálószoba, nappali, nagyméretű fürdőszoba, ahol dupla kád és épített zuhanyzó is ki van építve, és a külön wc. A második földszinti lakrész a ház hátsó részéről közelíthető meg, itt 1 szoba, étkező, konyha, kamra , fürdő és külön wc található. A ház alatt egy 20.5 nm pince is van. A kert részben térkövezett és füvesített beépített öntözőrendszerrel. A ház háta mögött van kialakítva a napozóterasz, ahol egy nagyméretű jakuzzi is beépítésre került . A ház több lépésben lett modernizálva, az utolsó 2019-ben történt, műanyag ablakok, aluredőny, 10 cm hőszigetelés lett beépítve. A házban található kényelmi rendszerek távolról, telefonról is vezérelhetőek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1960
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kalmár-Berki Éva Duna House - Budafok - Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 348 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kalmár-Berki Éva Duna House - Budafok - Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 348 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY