Eladó ház Budapest XXI. kerület, Erdősor 136 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XXI. kerület, Erdősor 136 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8270155
Referenciaszám: H489269-4759113
Frissítve: ma

Budapest XXI. kerület eladó családi ház 4 szobás: 98 millió Ft

98 millió Ft
720 588 Ft/m²
136 m²
Alapterület
557 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 089 Ft
Második évtől
406 582 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Költözzön a nyugalom szigetére! 4 szobás ház. Azonnal költözhető családi ház, ami téglaépítésű, kétszintes, összesen 136 nm lakótérrel rendelkezik. A 557 nm telek bőséges helyet biztosít a kényelmes élethez. Négy tágas és világos szoba, valamint két modern és praktikus fürdőszobával rendelkezik a házba költözők kényelméért. Az ingatlan ideális két generáció számára is, mivel két különálló lakrészből áll. A csendes és nyugodt környék tökéletes választás családok számára. A fűtést hatékony és gazdaságos gáz cirkó biztosítja. A fedett kocsibeálló két autó számára kínál elegendő helyet, míg a nagy, 50 nm terasz kiváló lehetőséget nyújt a szabadban való pihenésre. Emellett különálló tároló helyiség is rendelkezésre áll. Az ingatlan légkondicionálóval felszerelt, így a nyári melegben is kellemes hőmérsékletet biztosít. Felújítások és extrák: Elektromos kapu, amely kulccsal és kamerarendszerrel ellátott digitális kaputelefonnal is nyitható. 2020-ban teljes felújítás történt, amely magában foglalja: Új villanyvezetékek (3x25 amper) Új villanyóra Kondenzációs kazánnal ellátott fűtésrendszer, amely kedvező fogyasztást biztosít télen is (kb. 30.000 Ft a két szint) Hűtő-fűtő klímaberendezés mindkét szinten Teljesen cserélt víz- és csatornarendszer Háromkamrás, szúnyoghálós, redőnyös ablakok 8 cm-es grafit szigetelés Új cserepek és lécek a tetőn A környéken iskola, óvoda, gyógyszertár, üzletek és buszmegállók találhatók. A ház a 152-es és 159-es busszal is könnyen megközelíthető, a megállóktól mindössze 5 perc sétára. Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon engem bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Brigitta Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Török Brigitta Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY