Eladó ház Budapest XX. kerület 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XX. kerület 110 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8288078
Referenciaszám: M290145
Feltöltve: 4 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 4+2 fél szobás: 54,99 millió Ft

54,99 millió Ft
499 910 Ft/m²
110 m²
Alapterület
340 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 998 Ft
Második évtől
228 142 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fiatalok, családalapítók Figyelem! Több generációs családi ház Pesterzsébeten eladó! Ez az ingatlan az, ahol akár több gyermeket tervezők vállalók kényelmesen el fognak tudni férni, de ha szeretne családja összeköltözni, idős szüleit szeretné maga mellett tudni arra is ideális választás. Kizárólag nálunk elérhető ez a közel 110 nm családi ház. Csendes családi házas övezet, összetartó lakóközösség. Itt a szomszédok is figyelnek egymásra. A ház elosztása kialakítása a fő házon kívül, több kisebb lakóteret rejt magában. Az egész akár össze is nyitható. Az ingatlan CSOK+ képes, ezért ideális olyan család számára is, ahol több gyerek van, illetve már van olyan nagykorú önállósodás előtt álló gyerek, akinek itt könnyen kialakítható lenne egy önálló lakrész. Az ingatlan egy ősfenyőfás telken található, amelyen még egy garázs is épült, így könnyen tud itt is parkolni autójával. Jelen állapotában az is felújításra szépítésre vár, az udvaron fúrt kút is található A főépületben két nagyszoba, konyha étkező, fürdőszoba wc-vel és egy különálló mellékhelyiség is található. A mellékházrészekben egy -egy összesen három önálló lakrész került kialakításra. Az ingatlan tetőtere is beépíthető. A lakást igénye szerint átalakíthatja, felújíthatja. Lokáció kiváló: 36 busz, 52. 2B villamos pár perces sétára, iskola, óvoda, orvosi intézmény, Délpesti Kórház szintén 5-10 perc alatt elérhető. Pesterzsébet központja kényelmes sétával 10 perc alatt elérhető, míg a városba Boráros tér felé BKV-val 20 perc alatt be tud érni, M3 metró, HÉV szintén 10-20 perc távolságra. Jöjjön el, nézze meg, tegyen rá ajánlatot. Akár az átalakításhoz, az ingatlan megvásárlásához pénzügyi tanácsadásra, lakberendezési tanácsadásra van szüksége állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Iván Erika Mária Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 845 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Iván Erika Mária Budapest XX. kerület Vörösmarty utca 72-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 845 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY