Eladó ház Budapest XX. kerület 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XX. kerület 150 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8279788
Referenciaszám: 114602
Frissítve: ma

Budapest XX. kerület eladó családi ház 4 szobás: 82 millió Ft

82 millió Ft
546 667 Ft/m²
150 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 259 462 Ft
Második évtől
340 201 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSAK NÁLUNK! PESTERZSÉBET KEDVELT UTCÁJÁBAN LAKHATÁSRA, BEFEKTETÉSRE ÉS VÁLLALKOZÁSRA IS ALKALMAS TÖBB GENERÁCIÓS ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ MŰHELLYEL! TEHERMENTES! RENDEZETT TULAJDONI VISZONYOK! AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! Gubacsipusztán, a Pirók Gyula utcában, csendes, nyugodt környezetben, 710 nm-es ÖSSZKÖZMŰVES telken eladó egy 1960-as években épült ház, mely jelenleg 2 lakrésszel rendelkezik, de FELÚJÍTANDÓ, így további módosítások is elvégezhetőek rajta. A lakóépület 15 méter hosszú, mely az ELŐKERTES telek jobb oldalán húzódik és 9 méter széles a ház feléig, onnan 1 méterrel csökken. A lakóingatlan folytatásában tároló illetve a pince lejáró helyezkedik el, majd egy kb. 40 nm-es fedett fatároló is, mely könnyedén le is bontható a nagyobb telek javára. A bal oldalon a házzal részben szemben húzódik a nagy méretű garázs (50 nm) és a mögötte húzódó műhely (40 nm) illetve folytatásaként egy kis iroda. Az első lakrész egy előszobából, konyhából, 2 nagyobb szobából áll (16 és 18 nm), melyek utcafrontiak és egy fürdőszobából áll. A második lakrész is két szobából, étkező +konyhából, fürdőszobából áll, de alapterületre kisebb. A fűtést FÉG gázkazán biztosítja. A házban a köztes időszakokra cserépkályha is található. A tető fagerendás, strukatur födémmel rendelkezik, cserép fedi, felújítandó állapotú. A tetőtér statikus véleményezése és betonkoszorú rététele után esetlegesen beépíthető felújítás esetén. A telekre több autó beállására is van lehetőség, A házak mögött egy egybefüggő nagyobb füves rész található, mely kb. 200 nm, de további bővítése az ólak, tároló bontásával növekedhet. Amennyiben BONTÁSBAN GONDOLKOZIK, úgy egy min. 6 lakásos társasház építhető rá. Amennyiben hasonló ingatlanban gondolkodik nézze meg, mert tudja, az ingatlan vásárlásánál első szempont a jó hely! Hívhat hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 919 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 919 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY