Eladó ház Budapest XX. kerület 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XX. kerület 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8238791
Referenciaszám: M287365-4738567
Frissítve: 1 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 4 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
545 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 344 895 Ft
Második évtől
452 219 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pesterzsébeten, Budapest egyik kedvelt városrészében, eladásra kínálnak egy frekventált helyen található, kiváló állapotú, két lakrészes családi házat. Az ingatlan 200 m2-es, és egy 500 m2-es telken helyezkedik el, amely két utcáról nyíló bejárattal rendelkezik. Ez az elrendezés kényelmes megközelítést biztosít a házhoz, valamint a garázshoz, amely távirányítós kapuval és ajtóval van felszerelve. Az ingatlan kiemelkedő tulajdonsága, hogy 2005-ben teljes körű felújításon esett át. A nyílászárók, az elektromos hálózat, a festés és a burkolatok is megújultak, így a ház állapota kiváló. Azóta folyamatosan karban van tartva, így az új tulajdonosnak nem kell azonnali felújításra gondolnia. Az eladó a konyhai bútorokat is az ár részének tekinti, így ezek a ház részei maradnak. Az ingatlan felszereltsége kiváló: riasztóval, kapucsengővel, ipari árammal, klímaberendezésekkel, valamint fúrt kúttal és házi szivattyúval is ellátták. Külön villanyórák tartoznak az ingatlanhoz, a gáz és a víz pedig önálló rendszeren fut, ami gazdaságosabb és rugalmasabb fenntartást tesz lehetővé. A ház két lakrésze miatt kiváló lehetőség összeköltözőknek vagy befektetőknek is. Az egyik lakrészt jelenleg albérlők lakják, így az ingatlan akár azonnal hozamot is termelhet. A tetőtér is beépíthető, ami további lehetőségeket kínál a bővítésre vagy az ingatlan értékének növelésére. A környék közlekedése kiváló, hiszen a busz- és villamosmegállók közvetlen közelben találhatók, ami kényelmes és gyors közlekedést biztosít a város különböző részeire. Az ingatlan udvarában további kényelmi szolgáltatások is találhatók, mint a nyári konyha, az udvari WC, egy kamra és pince, amelyek mind a praktikus hétköznapokhoz járulnak hozzá. A padlásfeljáró révén pedig a tetőtér további hasznosításra is lehetőséget nyújt. Ez a ház ideális választás lehet mindazok számára, akik egy kényelmes, jól felszerelt, kiváló állapotú ingatlant keresnek Budapest közkedvelt részén.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Textor Nikoletta OTPip - Dunaharaszti Bocskai utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 270 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Textor Nikoletta OTPip - Dunaharaszti Bocskai utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 270 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY