Eladó ház Budapest XX. kerület 145 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XX. kerület 145 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8230866
Referenciaszám: 3-4936
Frissítve: 1 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 4 szobás: 87 millió Ft

87 millió Ft
600 000 Ft/m²
145 m²
Alapterület
278 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 283 Ft
Második évtől
360 945 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pesterzsébet kiváló részén, kertvárosi környezetben, csendes utcában eladó egy jó állapotú, duplakomfortos ikerház kizárólag a Balla ingatlan kínálatában. 1996-ban téglából épült ingatlan, 3 szintes, 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, nappali, konyha és étkezőből áll. Betonalapos, betonfödémes, cserépfedéssel. Az épület egy ikerház egyik fele.A z eladásra kínált rész önálló közművekkel, mérőkkel rendelkezik, ügyvédi megosztás is van, így hitelezhető. SZUTERÉN SZINT A 79 nm-es alsó szint fűthető, vízzel és villannyal és ablakokkal is ellátott. A jelenleg garázsként használt helyiségben akár 4 autó is elfér, ugyanakkor lakás vagy vállalkozás céljára is átalakítható. Az utca felé garázsajtó, a kert felé személybejárat biztosítja a közlekedést. MAGASFÖLDSZINT A családi élet színtere 84 nm: itt kapott helyet az előszoba, nappali, étkező, konyha (központi páraelszívóval), fürdő, wc. A nappali óriási, akár egy szoba leválasztható. Ezen a szinten 2 bejárat és 2 terasz található, amik alatt tárolók vannak. TETŐTÉR A tetőtér a pihenés tere: 3 hálószoba, gardrób, előszoba és egy fürdőszoba wc-vel. Itt az egyik szoba klímával szerelt, ami az egész szintet képes hűteni. A helyiségek parkettával burkoltak. A tetőtér nettó 61 nm, bruttó területe: 76 nm A fűtést és melegvíz ellátást gázkazán biztosítja. A nappali szinten padlófűtés a tetőtérban lapradiátorok vannak. Külső nyílászárók duplaüveges hőszigetelésűek, amik műanyag redőnnyel szereltek. A belső ajtók fából készültek. Az ingatlan riasztóberendezéssel felszerelt. A kert összesen 278 nm, részben füvesített, részben viacolorral burkolt. A közelben található óvoda, iskola, kórház és a soroksári bevásárló központ (Ikea, Auchan, Obi, Tesco stb). A közlekedés remek: A 54 55 66 66B 123 123A 148 254E 923 966 buszok megállója a közelben. A Határ úti metrómegálló 13 perc alatt elérhető. A Soroksári bevásárlóközpont autóval 8 perc, tömegközlekedéssel 30-35 perc. Kérdése vagy megtekintési szándéka esetén várom megtisztelő hívását - akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortosgarázsamerikai konyhagardróbterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rencsevics Mária Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 931 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rencsevics Mária Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 931 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY