Eladó ház Budapest XX. kerület 145 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XX. kerület 145 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8194721
Referenciaszám: 3-4908
Frissítve: 22 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 5+1 fél szobás: 87 millió Ft

87 millió Ft
600 000 Ft/m²
145 m²
Alapterület
360 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 283 Ft
Második évtől
360 945 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Pesterzsébet Erzsébetfalva részén egy 360nm-es összközműves telken épült, 145 nm-es 5 + 1 félszobás klimatizált 4 generációs családi házat. Lakások: 1-es: Konyha, fürdő + wc, 2 szoba + 1 félszoba. (55nm) 2-es: Konyha, fürdő + wc, 1 szoba. (30nm) 3-as: Konyha, fürdő + wc, 1 szoba. (30nm) 4-es: Konyha, fürdő + wc, 1 szoba. (30nm) Az otthon melegét radiátor, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A tetőtér beépíthető. Parkolási lehetőség a ház elött ingyenes. Az ablakok redőnnyel vannak ellátva. Környezet: Erzsébetfalva környezetét jellemzően családi házas övezetként ismerik, sok zöldterülettel és parkokkal. A környék csendes, barátságos, és jól megközelíthető tömegközlekedéssel. A közelben találhatóak különböző közintézmények, iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. Kiváló helyszín azoknak, akik egy nyugodt, zöld környezetben szeretnének élni, de mégis közel a város nyújtotta lehetőségekhez. Közlekedés: Buszok: 23, 23E: Az Örs vezér tere és Boráros tér között közlekednek. 35,36: Csepelen keresztül a Boráros térre. 66, 66B: Soroksár és Kőbánya-Kispest felé. 119-es: (Gubacsi út/ Határ út/ Zodony utca) 123-as: (Határ út M/ Soroksár, IKEA áruház) 148-as: (Kőbánya-Kispest M/ Csepel, Soroksári rév) 151-es: (Kőbánya alsó vasútállomás/ Csepel, Határ utca) 166-os: (Gubacsi út/ Határ út/ Ferihegy vasútállomás) Villamosok: 51,51A: Erzsébet királyné útja, illetve a Mester utca végállomás és Pesterzsébet között közlekednek. 2B: (Jászai Mari tér/ Pesterzsébet, Pacsirtatelep) 52-es: (Határ út M/ Pesterzsébet, Pacsirtatelep) Hév: H6(Rávkevei HÉV): A Közvágóhíd és Ráckeve között közlekedik, Pesterzsébetet érintve. Az autós közlekedés is jó, a Nagykőrösi út (M5-ös autópálya bevezető szakasza) és az Ady Endre út a legfőbb útvonalak közé tartoznak. Parkolás tekintetében a lakótelepi parkolók és az utcai parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre. A kerékpárút-hálózat folyamatosan bővül, így Erzsébetfalva területén is több bicikliút található. A gyalogos közlekedés is fontos szerepet játszik, hiszen számos gyalogos átkelőhely és sétány található a városrészben. Érdeklődése esetén várom a megtisztelő hívását akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mohácsi Nóra Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 902 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mohácsi Nóra Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 902 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY