Eladó ház Budapest XX. kerület, Pesterzsébet 194 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XX. kerület, Pesterzsébet 194 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8233472
Referenciaszám: 209001593
Frissítve: 8 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 4+1 fél szobás: 159,2 millió Ft

159,2 millió Ft
820 619 Ft/m²
194 m²
Alapterület
543 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 503 737 Ft
Második évtől
660 488 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nívós családi fészek, gondos, törődő tulajdonosoktól, igényes kivitelezésben.Budapest XX. kerületében, Pesterzsébeten 4+1 félszobás, 2 garázsos, családi ház igényes új tulajdonosait várja. A csendes, átmenő forgalomtól mentes aszfaltozott utcában található 543 m2 összközműves teleken elhelyezkedő épület 1986-ban épült. A 194 m2-es hasznos alapterület tartalmaz egy darab kétállásos és egy darab egyállásos garázst, valamint egy melléképületet. Masszív sávalapon téglaból épült a vázszerkezetet, melyen beton cserép héjalású sátortető nyugszik. A földszinten amerikai konyhás-étkezős nappali és szülői háló található, míg az emeleten 2+1 félszoba várja a család többi tagját. A komfortérzetet mindkét szinten fürdőszoba és WC emeli. A 2012-ben történt belső,  esztétikai felújítás során megújultak a burkolatok és a teljes gépészet is, valamint 3 rétegű üvegezéssel ellátott minőségi fa ablakok lettek beépítve. Azóta Vaillant kondenzációs kazán szolgáltatja a fűtést és a használati meleg vizet, 300L-es puffertartállyal. 2020-ban következett a teljes külső felújítás, 15 cm külső szigetelést kapott az épület, és a terasz is teljesen megújult. A kiváló minőségű ablakoknak, a külső és alsó/felső szigetelésnek, valamint a minőségi kazánnak köszönhetően a gázszámla havi átlagban mindössze 11.500 Ft, ami jóval a kvóta alatt van. Az esztétikus, gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. A gondozott kertben fúrt kút segíti a gazdaságos öntözést. A biztonságról masszív nyílászárók, és kamerás riasztórendszer gondoskodik. A teljesen közművesített, fűtött, vizesblokkal rendelkező melléképület alkalmas együtt költöző nagyszülő vagy nagykamasz elszállásolására, vagy akár vállalkozásra is. A környéken valóban lépéstávolságra található számos metrókapcsolatos busz, villamos és a mindennapi élethez szükséges valamennyi intézmény. Óvoda, bölcsőde, általános iskola tekintetében sem kell Pesterzsébetnek szégyenkeznie. Mindent összevetve, ez az igazán „beleszeretős”, tehermentes, családi ház igazi otthont nyújt minden korosztálynak, akinek fontos a csend, a rendezett, nyugodt, biztonságos környezet, és fontosak a jószomszédi kapcsolatok. Ha hasonló otthont keres, kérem, hívjon fel bizalommal akár hétvégén is, és bővebb tájékoztatást adok a megtekintés előtt. Készségesen állok rendelkezésére hitel ügyintézésben is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázsinternetvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Róbert Egylet.hu Az iroda összes hirdetése
+36 70 429 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Róbert Egylet.hu Az iroda összes hirdetése
+36 70 429 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY