Eladó ház Budapest XX. kerület, Pacsirtatelep 328 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XX. kerület, Pacsirtatelep 328 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7795063
Referenciaszám: 599637
Frissítve: 15 napja

Budapest XX. kerület eladó családi ház 8 szobás: 119,9 millió Ft

119,9 millió Ft
365 549 Ft/m²
328 m²
Alapterület
538 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 385 Ft
Második évtől
497 441 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk egy ideális ingatlant, amely tökéletes választás lehet akár három generáció számára is, Pesterzsébet egyik legkedveltebb részén, a Frangepán utcában. A 538 m2-es telken helyezkedik el két épület: egy 278 m2-es, három szintes családi ház és egy 50 m2-es, nemrég felújított kisház. A családi ház mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén 3 lakást alakítsanak ki benne, így a telken belül összesen 4 lakás jönne létre. Befektetési céllal történő vásárlás esetén ez havi szinten hozzávetőlegesen 600.000 Ft bevételt eredményezhetne. Az 1991-ben épült főépület poroton téglából készült, hőszigeteléssel és cseréptetővel ellátott. A házban gázcirkó fűtés biztosítja a meleget. Az ingatlan több szinten kínál kényelmes és tágas helyiségeket: - A szuterénben egy nagyméretű garázs, tárolóhelyiség, valamint egy külön lakrész található. - A földszinten a nappali, a konyha és az étkező mellett egy szoba, valamint egy különálló fürdőszoba és WC kapott helyet. - Az emeleten három külön nyíló szoba, egy gardrób, továbbá egy külön fürdőszoba és WC szolgálja a lakók kényelmét. A kisház a 2020-as felújítás során új vezetékekkel, csövekkel és burkolatokkal lett felújítva, így remekül funkcionálhat vendégházként vagy akár irodaként is. Ez az ingatlan kiválóan megfelel egy nagyobb család számára, akik egy jól karbantartott, tágas otthont keresnek Pesterzsébet kellemes, nyugodt részén. A környék infrastruktúrája kiváló, hiszen közelben találhatók iskolák, óvodák, üzletek és tömegközlekedési lehetőségek is. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a csodálatos családi ház és szeretne több információt kapni vagy megtekinteni az ingatlant, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. A hét minden napján elérhető vagyok.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
D
gardróberkélyteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dávid Gábor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 395 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dávid Gábor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 395 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY