Eladó ház Budapest XVIII. kerület 248 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 248 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8254739
Referenciaszám: HZ033237-4749407
Feltöltve: ma

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 7 szobás: 209 millió Ft

209 millió Ft
842 742 Ft/m²
248 m²
Alapterület
1432 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 661 313 Ft
Második évtől
867 098 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ egy 2 lakásos, nagypolgári stílusú, családi ház, nagy méretű telken a 18. kerületben, Szent Imre kertvárosban.A 18. kerületben, az Üllői út közelében, csodálatos kertvárosi környezetben, csendes utcában eladó egy nagypolgári hangulatú, 2 generációsként is használható családi ház, udvari, 2 beállós garázzsal. A földszinti lakrész 112 nm, 3 nagy méretű szobával, konyha-étkezővel, fürdőszobával, háztartási helyiséggel, mellékhelyiséggel, kamrával és egy nagyon hangulatos 17 nm-es fedett terasszal rendelkezik. Az emeleti, 136 nm-es lakrészben szintén 3 nagy méretű szoba, fürdő, konyha, mellékhelyiség, kamra és egy nagyméretű nappaliként használható erkélyes helyiség található.A jelenlegi formáját a 90-es évek végén alakították ki, az abban az időszakban alkalmazott jó minőségű és tartós alapanyagok felhasználásával. A földszinti lakásban eredeti parketta, 2 szárnyú ajtók, gránit burkolatú lépcső és párkányok.A földszinti lakás fűtését és meleg víz ellátását cirkó kazán biztosítja, az emeleti lakrészben kondenzáció kazán szolgáltatja a fűtést és a meleg vizet. A lakrészek saját gázórával és külön riasztóval rendelkeznek. Elektromosan működő kert- és garázskapú teszi kényelmessé a bejutást. A kertben öntözőrendszer került kiépítésre.Közlekedésileg könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel is elérhető. A villamos megálló 300 méterre az Üllői útnál, amivel a belváros irányába, a Határ úti metróhoz tudunk eljutni. Pár utcára a Lőrinc Center bevásárló központ található, ahol a bevásárlás és más szolgáltatások is elintézhetők.Ajánlom nagycsaládosoknak, összeköltözőknek, vállalkozóknak, mert akár a helyiségek mennyisége és méretei, akár a telek mérete remek lehetőségeket nyújtanak a további hasznosításra.Kérdés esetén keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY