Eladó ház Budapest XVIII. kerület 376 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 376 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8202564
Referenciaszám: HZ018528
Frissítve: 22 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 7 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
345 479 Ft/m²
376 m²
Alapterület
776 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 411 026 Ft
Második évtől
538 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest 18. kerületének legjobb kerületrészében, a Szent Imre-kertváros csendes utcájában, 776 nm-es, önálló telken, egy bruttó 377 nm-es, 3 szintes, jelenleg 7 szobás, önálló, körbejárható családi ház, amely több generáció együttélésére is alkalmas lehet!A felépítmény 1985-ben épült, beton alapra, tégla falazattal, cserép tetővel, háromszor, bruttó 125 nm-es alapterülettel. Általános állapotát tekintve, a ház az építéskorabeli állapotban van. Az ablakok dupla üvegezésű fa nyílászárók, fa redőnyökkel szerelve. Az elektromos hálózat már az építéskor réz vezetékekkel lett szerelve. Az épület fűtéséről gáz kazán gondoskodik, a használati meleg víz-ellátást villanybojlerek adják. Fűtés alternatívaként a házban több, fa tüzelésű cserépkályha üzemel. Nyári melegben a kellemes hőérzetet a nappaliban felszerelt hűtő-fűtő klíma biztosítja. Elérhető az éjszakai áram, az ingatlan a közműszolgáltatóknál két lakásként van nyilvántartva, így igénybe vehető a rezsivédett gázfogyasztási kvóta. A biztonságról mozgásérzékelőkkel szerelt riasztórendszer gondoskodik.Szuterén:A szuterén szinten érhető el a garázs, a könyvtár helyiség, több tároló, mosókonyha és a kazánház. Állapotát tekintve felújítandó állapotban van, de az élhető belmagasságának, a nagy ablakoknak és a jól alakítható tereknek köszönhetően, teljes értékű élettérként számolhatunk vele.Földszint:A földszint, a telek síkjától kb. 80 cm-el magasabban helyezkedik el. Bruttó 125 nm-es alapterületén egy nappali, dolgozó, háló, 3 terasz és a kiszolgáló helyiségek kerültek kialakításra. Az épület teljes hosszában csupán egy főfal húzódik, így az alaprajzi elrendezés a földszinten is szinte teljesen szabadon variálható. Emelet:Az emelet szintén bruttó 125 nm-es alapterülettel rendelkezik, a tető síkja nem vesz el érdemben a  helyiségek belmagasságából. 4 szoba, 2 fürdő, egy gardrób és egy konyha található itt. A szobák aljazta minőségi, ragasztott fa parkettával fedett, az egyéb helyiségek kerámia lappal burkoltak. Igény szerint a konyha szobává alakítható.Telek:A 776 nm-es telek utcafrontja épített kerítéssel határolt, melyet kovácsolt vas betétek díszítenek. A porta oldalhatárai és a hátsó szakasz dróthálóval lekerített. A kert szépen rendben tartott, gyümölcsfákkal és örökzöldekkel beültetett. Automatavezérlésű öntözőrendszer működik. Az utca felől több autó számára megoldott a parkolás.Az ingatlan a 18. kerület legjobb kerületrészének, legcsöndesebb utcájában helyezkedik el. A környező ingatlanok nagyon magas igényszintű, gyönyörű házak, a szomszédos lakóközösség nagyon összetartó. A környék rendkívül csendes, madárcsicsergős, az autóforgalom minimális, csak az hajt be az utcába, aki itt lakik. Tekintse meg és tegyen rá ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
15,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tomka Péter Duna House - Pestlőrinc Az iroda összes hirdetése
+36 30 857 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tomka Péter Duna House - Pestlőrinc Az iroda összes hirdetése
+36 30 857 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY