Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep 127 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVIII. kerület, Újpéteritelep 127 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8284551
Referenciaszám: H492217
Feltöltve: 3 napja

Budapest XVIII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 129,8 millió Ft

129,8 millió Ft
1 022 047 Ft/m²
127 m²
Alapterület
270 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 410 710 Ft
Második évtől
538 514 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest 18. Kerületében, a Sportkastély és a Péterhalmi- erdő közelében egy kétszintes, családi ház ház keresi új lakóit kellemes, csendes mellékutcában. -Dupla komfortos, extrákkal felszerelt -127 m² lakótér+ 13 m² terasz -Az épület 2020- ban épült, 30- as Porotherm tégla + 10 cm szigetelés. -Alsó szinten padlófűtéssel, az emeleten radiátoros. -Minden ablakon elektromos redőny és szúnyogháló, -Minden szoba és helyiség külön nyílik. -Az emeleti rész nem tetőtér, hanem teljes értékű szint. -Az emeleti szobák egyszerűen összenyithatóak, amennyiben nincs szükség 4 hálóra. Karaktere és méretei alapján tökéletes családi otthon. A modern amerikai konyha konyhaszigettel van felszerelve, amely nemcsak praktikus, hanem esztétikus is, így a főzés igazi élménnyé válik. Jelenleg üres, ezért akár azonnal birtokba vehető. A biztonság érdekében a ház biztonsági ajtóval, videókaputelefonnal és riasztórendszerrel van ellátva, így Ön és családja maximális biztonságban érezheti magát. A környék kiemelkedően nyugodt, csendes ellátottsága pedig kiváló, hiszen a közeli boltok, iskolák és egészségügyi intézmények mindössze néhány perc sétára találhatók. A Pestszentimrei Sportkastély, de a Péterhalmi-erdő is elérhető pár perces kényelmes sétával. A közlekedési lehetőségek is kedvezőek, hiszen a város tömegközlekedési hálózata könnyen elérhető, így a belváros gyorsan és egyszerűen megközelíthető. Ha autóval közlekedik, az ingatlanhoz tartozó garázsban egy autó kényelmesen elfér, és a környék csendes utcái lehetővé teszik a stresszmentes parkolást. Az ingatlan üres és tehermentes, így gyorsan birtokba vehető, és azonnal élvezheti az új otthon nyújtotta előnyöket. Amennyiben stílusos, igényes házat keres a környéken, jöjjön el és tekintse meg személyesen is. Kérdésekkel, időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2020
Terasz:
12,9 m²
Energetikai besorolás:
C
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozma Balázs Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozma Balázs Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY