Eladó ház Budapest XVII. kerület 133 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület 133 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8282027
Referenciaszám: HZ027467
Feltöltve: ma

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 4 szobás: 102 millió Ft

102 millió Ft
766 917 Ft/m²
133 m²
Alapterület
544 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 322 746 Ft
Második évtől
423 177 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a 17.kerületben egy 2 szintes 2 GENERÁCIÓS külön-külön bejáratú családi ház!A ház 544 nm-s telken épült, beépített területe 133nm, +3 melléképület is van melyek 22nm  az össz területe.A családi ház egyik fele új építésű, és részben tetőtér beépítéses.Az ablakok fából készültek melyek redőnyösek, és az új részben  szúnyog hálóval szereltek.A fűtésnek több alternatívája is megtalálható, gázcírkó, konvektor, és cserépkályha is működik a házban.A tető fagerendás, jelenleg hatalmas padlástér van mely beépíthető.Az udvaron térkövezett kocsibeálló van akár 3 autó parkolására is alkalmas lehet, de van egy fedett autó beálló is.Az új házrészben mely külön bejárattal rendelkezik, 3 szoba, 2 fürdőszoba , előszoba , konyha és közlekedő kapott helyet. Itt a tetőtérben még akár 3 szoba is kialakítható.A régebben épült házban 1 szoba , fürdőszoba, előszoba , és konyha található. Itt a bejáratot egy kellemes, hangulatos fedett teraszon keresztül közelíthetjük meg.A ház és az udvar tisztán rendezetten tartott, az állapot megőrzésre oda figyelve lakják  lakói.Elhelyezkedése révén kittünő vétel lehet nagycsaládosok részére , mert pár háznyira egy iskola várja a gyerekeket.De nem csak az iskola van pár lépésnyire, SPAR, óvoda, könyvtár, templom, játszótér , kondipark,tenisz-focipálya, gyógyszertár, orvosi rendelő, állatorvos és még több szolgáltató található a közelben.A buszmegálló szintén nagyon közel van, innen az Örs Vezér Tere és Kőbánya is megközelíthető. 10 percnyi sétára a vonat állomás is elérhető, ahonnan egyenesen a Keleti Pályaudvarra utazhatunk.Ha felkeltettem az érdeklődését ,kérem hívjon hogy személyesen is meg tekinthesse.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mosonyi Judit Duna House - Gyömrői út (Sárkány Center) Az iroda összes hirdetése
+36 20 375 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mosonyi Judit Duna House - Gyömrői út (Sárkány Center) Az iroda összes hirdetése
+36 20 375 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY