Eladó ház Budapest XVII. kerület 126 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület 126 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8281953
Referenciaszám: HZ075307
Feltöltve: ma

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
1 071 429 Ft/m²
126 m²
Alapterület
626 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 427 164 Ft
Második évtől
560 087 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Különleges családi ház eladó a 17. kerület csendes utcájában – Álmai otthonát keresi egy nyugodt, családias környéken? Ne keressen tovább!Ez a 2002-ben, saját célra épült, gondosan megtervezett családi ház kiváló műszaki háttérrel rendelkezik. A tulajdonos és családja, akik maguk is építőmérnökök, minden részletre figyeltek a tervezéstől a kivitelezésig. A ház tehermentes, teljesen különálló, per és jogvitamentes, 1/1-es tulajdon.Alapvető jellemzők:Telekméret: Tágas, saját telek, teljes közművesítéssel.Alapterület: Több mint 200 nm hasznos lakóterület, kétszintes kialakítás.Falazat: 44 NF Porotherm tégla, külső hungarocell szigeteléssel és terméskő burkolattal, amely kiváló hőszigetelést biztosít.Tetőszerkezet: Borovi fenyőgerendákból készült, hő- és hangszigeteléssel ellátva, a padlástér további helyiségek kialakítására alkalmas.Lakáselrendezés:Földszint: Nagyméretű, világos nappali amerikai konyhával, fatüzelésű kandallóval és közvetlen kertkapcsolattal. A nappaliból nyíló hálószoba jelenleg konyhaként funkcionál, de könnyen visszaalakítható. Emellett egy zuhanyzós fürdőszoba és egy garázs is helyet kapott, amely akár további lakószobává is alakítható.Emelet: Három hálószoba, fürdőszoba káddal, külön WC, mindegyik szoba saját erkéllyel rendelkezik, továbbá egy tároló és egy hűtő-fűtő klíma gondoskodik a komfortos életvitelről.Padlástér: Teljesen burkolt, további helyiségek kialakítására előkészítve.Extra funkciók és előnyök:Fűtés: Padlófűtés a földszinten és az emeleten is, radiátoros kiegészítéssel. A nappaliban egy különlegesen hatékony fatüzelésű kandalló is található.Energiahatékonyság: Napelemek telepítésére ideális, délnyugati tájolású tetőfelület, a ház energiahatékony rendszerei tovább csökkentik a fenntartási költségeket.Garázs: Egyállásos, szekcionált, hőszigetelt elektromos garázskapuval felszerelt, amely átalakítható lakószobává is.Kert: A tágas, gondozott kert igazi paradicsom a természetkedvelőknek. 7 db fiatal, 4 éves gyümölcsfa található itt (cseresznye, alma, szilva, sárgabarack, őszibarack, kopasz barack, meggy), valamint egy idősebb almafa, vilmos körtefa és sárgabarackfa is helyet kapott. A kert öntözését egy ásott gyűrűs kút segíti, az automata öntözőrendszer révén könnyedén karbantartható. A telek teljesen zárttá tehető, az utcafronti részen egy elegáns kukatároló is található.Továbbá a kertben medence építésére is van lehetőség, mivel a víz- és csatornakiállás elő van készítve.Ez a kivételes családi ház nemcsak műszakilag kiemelkedő, hanem praktikus elrendezésével és rengeteg fejlesztési lehetőséggel is ideális választás családok számára. A közelben iskola, óvoda, boltok és tömegközlekedés is található.Irányár: 135.000.000 FTNe hagyja ki ezt a lehetőséget! További információkért és megtekintésért keressen bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaszás Nikoletta Duna House - Bécsi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 709 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kaszás Nikoletta Duna House - Bécsi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 709 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY