Eladó ház Budapest XVII. kerület 132 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület 132 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8254053
Referenciaszám: HZ033712
Feltöltve: 1 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
833 333 Ft/m²
132 m²
Alapterület
971 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 059 Ft
Második évtől
456 367 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne egy 2 generációs családi házat jó helyen?Eladó ez a remek lehetőségekkel rendelkező ház a XVII. kerületben, Rákoshegyen, amely ideális otthont biztosít akár több generációnak is. A 162 négyzetméteres, duplakomfortos ház számos kényelmi és energiahatékonysági funkcióval rendelkezik.A tulajdonosok felújították az ingatlant, víz, villany kicserélésre került valamint új fűtésrendszert is kiépítettek.A felújításkor a tető teljes egészében ki lett cserélve.A ház 4+2 szobával rendelkezik, így elegendő hely áll rendelkezésre a család minden tagjának. A helyenként új nyílászárók, redőny és klíma biztosítja az ideális hőmérsékletet az év bármelyik napján.Az ingatlan főépülete közel 100 nm-es, melyben tetőtér is kialakításra került (40nm). A tetőtérben 2 szoba található.A ház mellett egy 2 szoba,konyha,fürdőszoba került kialakításra.(32nm)Nagyon jó befektetés, mert ez könnyen kiadható albérletbe.A családi ház adott lehetőségeit kihasználva az albérlet megoldható úgy, hogy saját különálló bejutást biztosít az albérlethez.A fűtést egy gáz kazán biztosítja, de a vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, így rugalmasan lehet szabályozni a fűtési igényeket. A napelemek felszerelésre kerültek, így jelentősen csökkentek a fenntartási költségek, így az épület környezetbarát és gazdaságos is.A közel 1.000 négyzetméteres telek lehetőséget ad a kertészkedésre. A fúrt kút, a boros pince, a tároló és az autóbeálló praktikus kiegészítők a mindennapi élethez.Ez az körbejárható családi ház ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének egy tágas, modern otthont a város zajától távol, mégis könnyen elérhető távolságban.Azonnal költözhető az ingatlan!Szeretné megtekinteni az ingatlant?Kérem telefonáljon és megmutatom Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Velkei Krisztina Duna House - Jászberény, Szabadság tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 584 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Velkei Krisztina Duna House - Jászberény, Szabadság tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 584 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY