Eladó ház Budapest XVII. kerület 162 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8247667
Referenciaszám: 1-XVII-002
Frissítve: 2 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 4+2 fél szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
679 012 Ft/m²
162 m²
Alapterület
971 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 059 Ft
Második évtől
456 367 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 1-XVII-002 Azonosító: 1-XVII-002 Eladó Budapesten a 17.-ik kerületben egy különleges lehetőségekkel bíró családi ház. Az épületeggyüttes összesen 162m2, mely magába foglalja a főépület 60m2 alapterületèt + a 40m2 hasznos területű tetőteret, továbbá a kert másik részében elhelyezkedő 32m2-es lakást illetve a nyári konyhàt, kazánházt és a félkész dolgozó szobàt is. A telek mérete 971m2, melyen elhelyezkedik még egy melléképület (tökéletes szerzámok vagy tüzifa tàrolására) illetve egy 6m2 alapterületű borospince is. A telken szàmos gyümölcsfa és veteményes található, ezek öntözésére egy 2018-ban kialakított furtkút van segítségünkee. A ház: 2009-ben teljes villanyvezeték, csatornahálózat és vízvezeték csere törtènt, ugyanebben az évben teljes tetőcsere készült a tetőtér beépítésével együtt. 2020-ban napelem került a háztetőre 7kw-os, ennek köszönhetően a hàz teljes önfenntartásra állt àt, így áramszámla nem keletkezik. A házban több fűtési lehetőség áll rendelkezésre, a földszinten hütő-fütő klíma, míg a vegyes tüzelésű kazán és a gázkazán is rendelkezésünkre áll. Melléképület: Erős és szigetelt sávbeton alapzaton áll, itt található a félkész dolgozó szoba, a kazánhàz és a jelenleg bérbe adott 32m2-es, nappali + 1 hálószobás garzonlakàs. Befektetésre, két generációnak is tökéletes választás. Előbbi egy használati megosztással később könnyedén külön-külön továbbadható egyébként kiadással havi 4-500.000 forintnyi hozam garantàlt. Generàciók összeköltözésére is ideális, hiszen közel, mégis külön térben élhető mindkét ingatlan. Az ingatlan rugalmasan, akàr azonnal költözhető. Jöjjön el, nézze meg, ezt a lehetőséget ne hagyja ki. Elhelyezkedés szempontjàból ideális helyen van, hiszen a környéken könnyedén elérhető a 98-as, 198-as busz, 168E busszal 20perc alatt az Örs Vezér terére érhetünk. Vonatàllomás is a közelben van, bölcsőde, ovóda és iskola szintén. Ha bárminemű kérdés felmerül amire nem kapott választ a leírásban, kérem keressen bizalommal. Rugalmasan megtekinthető a hét minden napjàn, reggel, délutàn vagy az esti órákban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osztás Márton Home Change Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 113 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osztás Márton Home Change Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 113 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY