Eladó ház Budapest XVII. kerület 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8244686
Referenciaszám: 25-5368
Feltöltve: 1 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 2+2 fél szobás: 95,9 millió Ft

95,9 millió Ft
799 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
440 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 303 444 Ft
Második évtől
397 869 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TELJESEN FELÚJÍTOTT, FÖLDSZINTES CSALÁDI HÁZ. IGÉNYES KIALAKÍTÁS, TÁGAS TEREK, MASSZÍV VINTAGE FARMHÁZ! IGAZOLTAN ALACSONY REZSI. KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ és infrastruktúrájú, RÁKOSKERT kertvárosi részén, rendezett családi házas környezetben, földszintes, TELJESEN FELÚJÍTOTT, 4 szobás, 120 nm-es, REZSIVÉDETT, családi házat kínálok megvételre. Déli tájolása és nagy ablakai miatt NAPFÉNYES, világos. Alkalmas gyermekes családoknak, kisállattal rendelkezőknek, akik életvitel szerűen modern, elegáns, biztonságos, központ közeli, IGÉNYESEN KIALAKÍTOTT környezetben képzelik el a jövőjüket hosszabb távon. Az 1980-es években épült, 2020-ban teljesen felújított, földszintes, tégla falazatú, szigetelt családi házban a 120 nm alapterületen, 2+2 szoba, rendezett kerttel. A teljes méretű, nagy ablakos gyermekszoba mellett, 2 további hálószoba, egy étkezőrészt is magába foglaló NAGY, ABLAKOS, 25 nm-es KONYHA, ELEGÁNS KONYHABÚTORRAL és 22 nm-es FA GERENDÁS, DESIGNVILÁGÍTÁSOS, VINTAGE hangulatú nappali, egy zuhanyzóval és wc-vel kialakított fürdőszoba, benne mosó- és szárítógép, egy gardrób és egy háztartási helyiség valamint előtér, vendég wc kapott helyet. A nappaliból 2 lépcsőfokon át vezet az út a ház hátsó részében lévő étkezős konyhába. A házhoz egy 20 nm, igény szerint bővíthető TERASZ tartozik, melyre az egyik hálóból szintén kiléphetünk. Felette NAPELLENZŐ ad árnyékot. A kerti rész igényes TÉRKŐVEL burkolt és füvesített. Magas minőségű 2 rétegű hanggátló nyílászárók, részben redőnyös ablakok szúnyoghálóval. A nyílászárók műanyag, a beltéri ajtók fa anyagúak, a bejárati ajtó üvegezett műanyag, biztonsági. 2 szobában laminált parketta, a többi helyiségben járólap. A fűtést házközponti gázkazán fali radiátorokon keresztül, hűtést fali split HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁK, melegvizet gázkazánról is érkező elrejtett villanybojler biztosítja. Látható elegáns fa födém. Zsindelyfedés. Mennyezeti LED és díszvilágítás, Kamera rendszer, OKOS OTTHON. Eszközök többsége telefonos applikációból vezérelhető. Távműködtetésú úszókapuk, egy autó beállási lehetőség a zárt udvarra. Ez bővíthető. FEDETT FELSZÍNI PARKOLÓ. Épített gyermekjátszótér. Kovácsoltvas kerítés két személykapuval. 10 nm-es KERTI TÁROLÓ. 25 nm-es klimatizált, MŰHELYNEK is alkalmas „FÉRFIBARLANG”. 380 V, 6 kWh NAPELEM, 3*25 V és1*32 V. Kerti lámpák. Az ingatlan összességében KIVÁLÓ állapotú. Az ingatlan egy helyrajzi számon feltüntetett a szomszédos ingatlannal, melytől ügyvédi megosztással, kerítéssel és gondozott ÖRÖKZÖLD sövénnyel teljesen elkülönített. A telek területe 440 nm. Az ingatlan ára a beépített konyhát tartalmazza. 3 hónap kiköltözési idő. Az alaprajz tájékoztató jellegű!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállóétkezőgardróbterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Guba Ilona Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Guba Ilona Balla Ingatlan - X és XVII. kerület, Maglód, Gyömrő, Pécel, Isaszeg, Ecser Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY