Eladó ház Budapest XVII. kerület 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület 60 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8243610
Referenciaszám: M287960
Feltöltve: 1 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 3+1 fél szobás: 90,5 millió Ft

90,5 millió Ft
1 103 659 Ft/m²
60 m²
Alapterület
439 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 286 358 Ft
Második évtől
375 466 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ az Akadémiaújtelep közkedvelt részén egy 82 nm családi ház egy gyönyörűen karbantartott 439 nm telekkel! Megvételre kínálok 1/1 tulajdoni jogú, 2,7 m belmagasságú, tulajdoni lap alapján 60,77 nm családi házat, amihez 2022 évben hozzáépítésre került egy 8,2 nm szoba, továbbá egy 4,8 nm közlekedő, és egy tágas 15 nm terasz. A kerti ajtón belépve fogad minket egy gyönyörűen karbantartott kertrész, amit a tulajdonos ízlésesen szépített meg növényzettel és virágokkal. Tovább haladva elérkezünk a téliesíthető teraszhoz, onnan pedig az 5 ponton záródó biztonsági bejárati ajtón juthatunk be a házba. Az házban található két nagyszoba, egy tágas - és délkeleti fekvésének köszönhetően - napfénnyel teli nappali, egy konyha, továbbá egy kisszoba, illetve egy mosókonyha és fürdőszoba is. Praktikus elrendezésének köszönhetően szinte minden helyiség külön nyílik egymástól. A ház 2022-ben teljeskörű felújításon esett keresztül. Új kerítéselemek, nyílászárók, redőnyök, szúnyoghálók, sötétítők és szaniterek. A teljes elektromos hálózat cseréje, négy darab "NOBO" márkájú, kiváló minőségű svéd gyártású hűtő-fűtő klíma felszerelve mindegyik szobában, új, még fóliás "Ariston" bojler a fürdőszobában. A tető új betonkoszorút kapott, továbbá zsindelyt és lambériát, valamint 20 cm szigetelést a mennyezetben, 10 cm szigetelés pedig az oldalán. Wifi-n vezérelhető biztonsági kamerákat helyeztek el a házban és a kertrész hátulsó részén egy 5 négyzetmérteres lemeztároló is felépítésre került. A fűtés elektromos, "H?"tarifarendszerű kedvezményes tarifa, így a téli hónapokban is nagyon kedvező rezsiköltséggel kell számolni az új tulajdonosának. Nagyon jó, kedves és összetartó lakóközösség jellemzi a környéket. A környéken kényelmes távolságban minden nagyobb bevásárlóközpont megtalálható: Tesco, Lidl, Spar, Mömax, illetve további kisboltok is, így a nagy bevásárlás sem okozhat gondot. A parkolás az utcán teljesen ingyenes, mindig van szabad parkolóhely a lakás közvetlen közelében. Néhány perc séta alatt elérhető számos tömegközlekedési lehetőség is. (161,162, 169E, 195, 198, 202E, 68, 97E, 67 busz) Ideális választás lehet fiatal pároknak, családosoknak, azoknak, akiknek fontos a csend és a nyugodt pihenés. A sportolás és kikapcsolódás kedvelőinek a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont nyújt számos lehetőséget, továbbá a közelben található hatalmas park kosárlabdapályával és kültéri konditeremmel, valamint az erdei futópálya is. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a hét bármely napján, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1970
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leszkó Gergő Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 528 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leszkó Gergő Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 528 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY