Eladó ház Budapest XVII. kerület 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület 90 nm
Hirdetéskód: 8228549
Feltöltve: 15 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 3+1 fél szobás: 49,5 millió Ft

49,5 millió Ft
550 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
585 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 156 627 Ft
Második évtől
205 365 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó építési telek Budapest XVII. kerületében, a Harsona utcában. Csendes, barátságos környezetben, aszfaltozott utcában található ez a tágas és jól megközelíthető építési telek a XVII. kerületben, Budapest egyik közkedvelt részén, Rákoscsaba-Újtelepen. A Harsona utca egy igazi gyöngyszem ezen a területen, távol a város zajától, mégis könnyedén megközelíthető a közlekedési csomópontok, jó tömegközlekedés és infrastruktúra révén. Tulajdonságok: • Teljes telek méret: 585 négyzetméter • Övezeti besorolása: Lke-1/3 • Összközműves, áram, gáz, víz, csatorna, kábeltv, internet bekötve, a telken belül • A telek utcafronti része kb. 20m hosszúságú • Az ingatlan 1/1 tulajdonú, az ingatlan per-, teher- és igénymentes, azonnal birtokba vehető • A teleken található jelenleg egy kb. bruttó 95nm-es ház, amely igény esetén felújítható vagy elbontható. Jellemzők és előnyök: • A telek ideális választás lehet azoknak, akik saját otthon építését tervezik egy barátságos és nyugodt környezetben. • Közel találhatók iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek és egyéb szolgáltatások. • A közelben elérhető tömegközlekedési lehetőségek (buszok, valamint vonat) a város bármely részébe könnyűszerrel eljuttatják Önt. • Az ingatlan pár percnyi sétára található a Budapest Keleti pályaudvarhoz közlekedő vonatállomástól, a menetidő kb. 20 perc. A M0 autópálya könnyen megközelíthető, így a város bármely pontja könnyen elérhető. • A környék zöldövezeti jellege lehetőséget ad a természet közelségének élvezetére és a kikapcsolódásra, Naplás-tó, Rákos-patak, valamint a Merzse-mocsár, fővárosunk egyik legháborítatlanabb vizes élőhelye a közelben találhatók • Az ingatlant kiváló bevásárlási és szolgáltatási lehetőségek veszik körül, így minden kényelmi igény könnyedén kielégíthető. Egy hagyományos piac is a közelben található, ahol friss élelmiszereket és egyedi termékeket találhat. • A vásárláshoz CSOK, kamattámogatott hitel, babaváró kölcsőn, valamint illetékmentesség igénybe vehető. Ez az ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik minőségi életet és a városi kényelmet egyaránt élveznék. Most van itt az idő, hogy saját álmai otthonának alapjait lerakja ezen a különleges telekterületen! Megtekintés rugalmasan, akár hétvégén is! Időpontért és további információért keressen a megadott telefonszámon, hétköznap 10-19 óra között, vagy itt az oldalon keresztül küldjön üzenetet. Ingatlanosok segítségét köszönöm nem kérem!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskertjó közlekedésűcsendesbútorozatlanvízórásriasztó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 380 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 380 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY