Eladó ház Budapest XVII. kerület 171 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület 171 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8185763
Referenciaszám: HZ069393
Frissítve: ma

Budapest XVII. kerület eladó családi ház: 215 millió Ft

215 millió Ft
1 257 310 Ft/m²
171 m²
Alapterület
879 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 680 298 Ft
Második évtől
891 991 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**Eladó magas minőségű családi ház Rákosligeten, 2024-ben épült** Fedezze fel ezt a lenyűgöző, frissen épült családi házat Rákosligeten, amely kiváló minőségű kivitelezéssel és modern technológiával büszkélkedhet. Az otthon előnyös fűtési megoldásokat kínál, mint például a gázcirkóval kombinált kettő körű radiátor és padlófűtés, valamint elektromos cirkóval kiegészítve, amely mind a meleg otthon minden szegletét biztosítja. Ráadásul a napelem előkészítés 8 kW-os Huawei inverterrel, engedéllyel, megkönnyíti a későbbi fenntartható energiaforrásra történő átállást. A magas színvonalon megépített házban a korszerűség jegyében többek közt érintésnélküli WC-kiállás, központi porszívó rendszer, elektromos redőnyök és kettős Daikin klíma hűtő-fűtő rendszer szolgálja a kényelmet. Biztonsági felszereltség is kiemelt: eclipse ajtók, riasztó és kamera előkészítés biztosítja az Ön és családja nyugalmát. Az épület kiváló hőszigetelést kapott a 20 cm vastag homlokzati szigeteléssel, és az 3 kamrás műanyag ablakok tovább növelik az energiahatékonyságot. A kényelmet szolgálja két teljesen leburkolva padlás is, amelyek beépíthetők Garázsfölötti, igény szerinti hasznosítás céljából. Az új otthon emeletén található egy dupla zuhanyos fürdőszoba, ami a családi reggelek zavartalanságát szolgálja. A konyha modern páraelszívóval van felszerelve, és a házban elektromos kazán csere lehetőség is adott. A teljes kényelmet az udvarban található ciszterna is szolgálja, amely a háztartási vízhasználatot teszi gazdaságosabbá. Ne maradjon le erről a kivételes lehetőségről, hogy egy csodálatos, újonnan épült családi ház tulajdonosa lehessen Rákosligeten. Kiváló minőség, modern technológiai megoldások és fenntartható energiahasználat egyetlen otthonban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Henke Norbert Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 30 816 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Henke Norbert Duna House - Budafok, Promontor Udvar Az iroda összes hirdetése
+36 30 816 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY