Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákosliget 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákosliget 150 nm
Hirdetéskód: 8258528
Frissítve: 1 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 5+1 fél szobás: 170 millió Ft

170 millió Ft
1 133 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
400 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 537 910 Ft
Második évtől
705 295 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jelenleg a ház cca. 90%-os a készültségű. A külső munkálatoknál a szigetelés 100%-ban kész ( 20 cm vastag dryvit) szigetelés. A kerítésnél a szerkezetépìtes kész ( anyagában színezett Leier kerítéselemek) kerültek beépìtésre, wpc lécezés hiányzik illetve az autóbeálló es a járda térkövezése. Nyílászárók már  bépitésre kerültek Spectral típus,  antracit színű nem fóliás hanem anyagában színezett ajtók és ablakok.  Beépítésre kerültek az aluminium automata motoros antracit színű távìrányítós redőnyők, helyiségenként 1 db távirányitóval. Garázsajtó Kling gyártmányú, antracit színű és 2 db távirányítóval  Tetőszerkezet szeglemezes tető. ( a szerkezet ausztriában gyátott c24 fenyőből készült) bogár és tűzvédelemmel kezelt, szárított faanyag. A tetőfedés antracit színű Bramac tectura protect, prémium betoncserép, hófogókkal es szellőzővel. Prefa antracit színű ereszcsatorna az ereszalja mögött bogárvédelemmel ami szintén antracit színű. Monolit betonfődémmel épült a ház, a lépcső is monolit betonlépcső. Külső és belső párkányok béépítésre kerűltek( márvány-gránit színben)  A főfalak és a válaszfalak porotherm téglából épültek, vakolás, glettelés kész az utolsó réteg festés hiányzik, ez majd burkolás után.  Beltéri ajtók, CPL ajtók, egyedileg gyártva. Villanykapcsolók schneider márkájú kapcsolók, szerelvények már felszereltük. Hideg-meleg burkolatokat kell kiválasztani illetve a szanitereket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornaluxusfűtött garázskertamerikai konyhagardróbteraszhőszigeteltredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Koromi Krisztian
+36 30 645 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Koromi Krisztian
+36 30 645 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY