Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 305 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 305 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8099129
Referenciaszám: 13513
Frissítve: 22 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 219 millió Ft

219 millió Ft
718 033 Ft/m²
305 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 692 954 Ft
Második évtől
908 586 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVII. KERÜLETBEN: A HOME CENTER MÖGÖTTI RÉSZEN, ELADÓ EGY KÖRBEJÁRHATÓ, NAPPALI + 5 SZOBÁS, CSALÁDI HÁZ, GONDOZOTT, 1000 m²-ES TELKEN, TÖBB AUTÓ SZÁMÁRA GARÁZZSAL. A HÁZ JELLEMZŐI: 2008-ban épült, szigetelt 2 szintes családi ház, teljesen szuterén szinttel. Fekvésének köszönhetően, körbe napozott, világos. A fűtésről és meleg vízről kombi gondoskodik, a földszinten padlófűtés az emeleten radiátorok segítségével. A nyílászárók műanyagok, thermo üvegesek. Burkolatok szép állapotúak. A földszinti szoba laminált parkettás, a többi helyiség járólappal burkolt. Az emeleten két szoba laminált parkettás, egy szoba hajópadlós, egy szoba szőnyeggel borított, a fürdőszoba és a mosókonyha járólappal burkolt. Az emeleten található szobákban inverteres klíma került felhelyezésre. A ház riasztórendszerrel felszerelt. A nagy kapu és a garázs ajtó automatán vezérelt. A ház alatt teljes szuterén szint található, ahol 5 állásos garázs és 2 tároló kapott helyet. A kert rendezett, parkosított, fúrt kút és arról működtetett öntözőrendszer is rendelkezésünkre áll, valamint egy 70 m³ -es épített medence került kialakításra. ELRENDEZÉS: Földszint: - nappali + teraszkapcsolat - szoba - étkező + teraszkapcsolat - konyha - kamra - kádas és zuhanyzós fürdőszoba - külön mellékhelyiség - tágas előtér Emelet: - 4 szoba - 4 gardrób - mosókonyha - kádas fürdőszoba - közlekedő A KÖRNYÉK: A környező épületek 2005-2010 környékén épültek, újszerűek. Az utcák rendkívül csendesek, egyirányúsítottak. Kiváló lakóközösség jellemzi! Rákoskeresztúr csendes, forgalomtól mentes mellékutcája, jó közlekedésnél. Közelben található iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő bevásárlási lehetőség. Az M0-ás autópálya 5 perc alatt közelíthető meg. Közelben 97 E gyors buszjárat az Örs vezér térre, valamint 161,161 E, 202 E nappali és 956, 990-es éjszakai járatok érhetők el. FINANSZÍROZÁS: Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 219 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2008
Terasz:
24 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Tec 17 Ingatlan Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 504 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Tec 17 Ingatlan Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 504 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY