Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 211 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 211 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8283443
Referenciaszám: 360031032-9
Feltöltve: 3 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
781 991 Ft/m²
211 m²
Alapterület
1614 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 089 Ft
Második évtől
684 551 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Extra méretű telken eladó családi ház a XVII. kerületben!!! Új tulajdonosát keresi egy hatalmas telken fekvő családi ház, Rákoscsaba közkedvelt részén. 1614 m2 es telken kapott helyet egy 150 m 2 es alapterületű családi ház, mely 2 szintes, a felső része 59 m2 + 10 m2 erkély. Ez az ingatlan a lehetőségek tárháza. Jelenleg a ház utca fronti részén egy jól működő fodrászat üzemel, a hátsó felét és az emeletet pedig egy házaspár lakja (kisebbre szeretnék cserélni) Új tulajdonosa használhatja két teljes értékű külön lakás ként, vagy megtarthatja jelenlegi funkcióját. Ezek mellett a telek méreteiből adódóan akár még egy ház felhúzható. A ház 1985-ben épült és 2014-ben teljes villany és vízvezeték cserén, illetve részben műanyag ablakok cseréjén esett át. 2023-ban 12 cm-es szigetelést kapott a ház. A tetőszerkezet és a palatető is jó állapotban van. A fűtésről kombi cirkó gondoskodik. Hűtő- fűtő légkondi a lakó szobákba került beszerelésre. Minden ablakon szúnyogháló van és reluxa. Elrendezés: - Nappali+ étkező - 3 hálószoba + 2 szoba (jelenleg fodrász szalon) - 2 konyha - 2 fürdőszoba+ wc - 1 külön wc - kazánház - 2 közlekedő - 1 előszoba az emeleten - spejz A kertben helyet kapott egy 2 állásos garázs, sufni, nyári konyha és egy 15 nm-es szaletli+ kerti sütögető. A garázson kívül még legalább 4 autó be tud állni az udvarba úgy, hogy a kertet nem zavarja. Közlekedés szempontjából kiváló helyen van, 1 perc sétára található buszmegálló, 8 perc sétára vasútállomás, ami a Keleti-Pályaudvaron van 22 perc alatt. Az M0-ás 3 perc alatt érhető el. Boltok, pékség, patika, orvosi rendelő, cukrászda, kertészet, iskola és óvoda is 5-8 perc sétával elérhető. Hívjon bizalommal és nézzük meg együtt az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Edina Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Edina Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY