Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 214 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 214 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8247827
Referenciaszám: 360651105-402
Feltöltve: 3 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 7 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
509 346 Ft/m²
214 m²
Alapterület
829 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 344 895 Ft
Második évtől
452 219 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest XVII. kerületében, Rákoscsabán eladó egy kétlakásos, összközműves családi ház. Az ingatlan két szintes, külön bejárattal és külön mérőórákkal rendelkezik. Az alsó szint 110 nm-es, 3 szobás. A felső szint 114 nm-es és 4 szobás. A lakásokat egy üveg borítású, zárt lépcsőházból lehet megközelíteni. Az épület alsó szintje 1960-ban, a felső szint 1980-ban épült. Kiváló statikai állapotban van. Az épület részben alápincézett, a pincét az épületen kívülről lehet megközelíteni. A pince száraz, itt találhatóak a mérőórák és egyéb műszaki berendezések. Az emelet ráépítésekor került felújításra az alsó szint. Az ingatlan korszerűsítésre szorul. Kiváló lehetőségeket biztosít, akár összeöltöző családoknak, akár vállalkozásra. A 829 nm-es kertben vannak gyümölcsfák, garázs, valamint a kert végében pedig egy melléképület. Csendes mellékutca, mely biztosítja a nyugodt légkört. Az alaprajz és az adatok tájékoztató jellegűek. English: For sale a two-family house in the XVII. district of Budapest, in Rákoscsaba. The property has two floors, separate entrances and separate meters. The lower floor is 110 sqm, has 3 bedrooms. The upper level is 114 sqm and has 4 rooms. The flats are accessed from a glass enclosed staircase. The lower floor was built in 1960, the upper floor in 1980. The building is in excellent structural condition. The building has a partial basement, the basement is accessible from outside the building. The basement is dry and houses meters and other technical equipment. The lower floor was renovated when the first floor was added. The property is in need of modernisation. It offers excellent possibilities for a family or for a business. The 829 sqm garden has fruit trees, a garage and an outbuilding at the end of the garden. Quiet side street which provides a peaceful atmosphere. The floor plan and details are for information only.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázserkélyteraszpincemelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kedzierskiné Németh Éva LHI - LIVING HOME INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 605 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kedzierskiné Németh Éva LHI - LIVING HOME INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 605 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY