Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8248975
Referenciaszám: H491387
Frissítve: 2 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 146 millió Ft

146 millió Ft
912 500 Ft/m²
160 m²
Alapterület
388 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 461 970 Ft
Második évtől
605 724 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Friss belső képek hamarosan!!! Budapest, XVII. kerületében, Rákoscsaba-Újtelepen, eladóvá vált egy Család szeretett otthona. Az ingatlan összesen netto 160 nm-es, ami egy háromlakásos társasházban található, teljesen külön bejárattal, külön mérőórákkal. Az ingatlan teljen el lesz választva a többi lakástól, így külön intim kerttel is fog rendelkezni, illetve saját külön terasszal. A földszint netto 62,5 nm, plusz 22,7 nm a garázs, melynek egy része galériázott. Az emelet netto 85 nm, amihez van egy szép tágas erkély, amiről szép kilátás tárul elénk. Az ingatlan méretéből adódóan van lehetőség leválasztani a felső részt, akár külön bejárattal is. Főbb paraméterek: - 388 nm-es kizárólagos, saját telek (ügyvédi, használati megosztással) - Nagyon masszív ház, 44 cm vastag falakkal épült, plusz szigeteléssel, ezért a rezsi igen kedvező (55 000 Ft/hó) - A fűtés, radiátor hőleadással van megoldva, ill a fűtéscső a padló alatt megy, aminek melegítő és esztétikai előnye van - Hörmann autómata garázskapu - Nagykapuhoz elektromos kiállás előkészítve (a motorizálás már az új tulajdonos feladata) - Riasztó - Gyűrűskút - Pince - Tömegkályha, látványajtóval, ami egy igazi meleg otthon érzetét kelti (15 kg fa elég egy napos fűtésre) - Járható, pakolható padlás - Gyönyörű, saját igény szerint elkészült mészkő párkány - 3 m-es belmagasság - A kazán a garázsban található, így igazán biztonságos - Kiváló lokáció - Csendes utca, közeli kirándulási lehetőségekkel A tulajdonos vállalja, hogy felújítva adja át az ingatlant, így ha Ön időben jelentkezik erre a minden igényt kielégítő házra, akkor ki tudja választani a színeket a saját ízlése szerint. Ezeket készíti el a leendő tulajdonos: - Homlokzati színezés - Ereszalja és egyéb fa részek lefestése - Új járda - Bejárati kiskapu - Erkély lefestése - Fa ablakok átkezelése - Belső falak festése Lokáció: - A Naplás-tó közelsége igen hívogató lehet a Családok részére, ahol vannak kerékpárutak, van kilátó, illetve egyéb helyek, így a közeli kirándulás megoldott egy csodás környezetben. - Telebusz néhány perc sétával elérhető, ami a Központba megy - 198-as, 276E busz - Vonatpályaudvar néhány megállóra van autóbusszal, amivel 20 perc alatt el lehet jutni a Keleti-Pályaudvarra - Kiváló iskolák a környéken - Kisboltok illetve nagyobb bevásárlóközpontok is vannak a közelben Hogy kinek ajánlom az ingatlant: - Aki egy stabil házat szeretne venni - Aki szereti a csendet - Nagycsaládosoknak - Ahol több generáció szeretne összeköltözni Ha mindent figyelmesen elolvasott, akkor bizonyára Ön is látja, hogy ez egy igen jól megépített ingatlan, ami akár az Ön elképzelése szerint tud befejeződni. Most már minden fontos információt megosztottam Önnel, hívjanak és nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2013
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Anita Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Anita Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY