Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8212944
Referenciaszám: 170200-4707670
Frissítve: ma

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 146 millió Ft

146 millió Ft
912 500 Ft/m²
160 m²
Alapterület
388 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 461 970 Ft
Második évtől
605 724 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170200 hivatkozási számú Budapest XVII. kerületi családi ház. Eladó Budapesten a XVII. kerületben Rákoscsaba-Újtelepn felújított családi ház! Szeretne egy gyönyörű, kulcsrakészen költözhető házat Budapest egyik csendes, zöldövezeti részén? Megtalálta! Egy tégal építésű, két szintes otthon minden igényt kielégít. A házban 4 szoba, egy kényelmes nappali, 2 fürdőszoba és egy prkatikus gardrób található, így tökletes választás családok számára. Az ingatlan része továbbá egy galériázott garázs szerelőaknával, amely ideális autószereléshez vagy hobby műhelynek is. A ház nyílászárói fából készültek, amely hozzájárul a meleg és otthonos hangulathoz. A tetőt kreaton hódfarkú cserép borítja, ami nemcsak esztétikus, de tartós és megbízható is. Az ingatlanhoz tartozik egy 388 m2 telek, amely tökéletes helyszíne lehet családi összejöveteleknek, grillezésnek vagy gyermekek számára játszótér kialakítására. A ház fűtéséről két rendszer gondoskodik, egy gáz kombi cirkó és egy épített kemence, így mindig biztosított a kellemes hőmérséklet. Az épüle dryvit szigeteléssel ellátott, ami segít az energiahatékonyság fenntartásában. Továbbá a biztonságról riasztórendszer, a nagy melegben a hűtésről pedig klímaberendezés gondoskodik. Jöjjön el, nézze meg és szeressen bele a különleges otthonba! Tökéletes lehetőség, hogy a XVII kerület egyik legszebb otthonának büszke tulajdonosa legyen! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó Budapest XVII. kerületi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170200Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
D
összkomfortosjó közlekedésűcsendesgardróbpincehőszigeteltriasztóklímakandallóparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Zsuzsanna Open House - Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Zsuzsanna Open House - Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY