Eladó ház Budapest XVII. kerület, Madárdomb 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Madárdomb 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8138929
Referenciaszám: H485544
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
749 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
361 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 310 Ft
Második évtől
621 904 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVII. kerületben a méltán kedvelt Madárdombon csendes mellékutcában kínálunk megvásárlásra egy teljes körűen felújított családi házat. A felújítások az utóbbi 3 éven belül történtek, melyek eredménye egy korszerű, energiatakarékos, mai igényeknek megfelelő esztétikus és gazdag műszaki tartalommal bíró lakóház lett. Tágas, napfényes terek, kertkapcsolatos nappali, szuterén szinten dupla garázs, borospince, szauna, merülő medence, tároló. A ház belső elosztása kiváló: a földszinten található az előszoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, egy külön mellékhelyiség, a konyha egy praktikus és egészen egyedi átadó ablakkal az étkező felé, ami rendkívül tágas, a nappali szinteltolással, innen közvetlen kertkapcsolat. A háziasszonyok örömére egy kamra is található a konyha mellett. Az emeletre rusztikus lépcső vezet, ahol jelenleg 3 szoba kapott helyet, de az egyik szoba akár ketté is választható a mérete miatt, továbbá egy mellékhelyiség és egy gyönyörű kádas- zuhanyzós fürdőszoba is kialakításra került. A legfelső szinten egy dolgozó szobát találunk, mely szintén rendkívül világos. Minden helyiségben van hűtő-fűtő klíma. Az ingatlant magas műszaki tartalom jellemzi: 6,5 KW-os napelem rendszer (még 7 évig szaldós), 3x40 Amper, hőszivattyú (fűtésre és használati melegvízre 300 l-es tárolóval), padlófűtés és radiátoros fűtés, kombi gázkazán tartalék fűtésre, három rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók, 20 cm-es grafitos homlokzati szigetelés, riasztó, kamera rendszer, a tetőt betoncserép fedi. Energetikai besorolása A+++! Az ingatlan esztétikailag is megújult: gyönyörű burkolatok, modern belső ajtók, szaniterek, igényes beépített konyhabútor gépekkel. Csendes zsákutca, nincs átmenő forgalom, rendezett lakóházak a környéken. Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, uszoda, buszmegálló rövid sétával elérhető. Tehermentes ingatlan, rendezett jogi háttér.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sipos Zoltánné Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sipos Zoltánné Otthon Centrum - XVII. kerület - Cinkotai út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY