Eladó ház Budapest XVI. kerület 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVI. kerület 170 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8226870
Referenciaszám: M286683
Frissítve: 1 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 4 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
705 883 Ft/m²
170 m²
Alapterület
936 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 701 Ft
Második évtől
497 855 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***XVI. KERÜLET CSENDES, NYUGODT, KERTVÁROSI RÉSZÉN - SASHALMON A PIAC SZOMSZÉDSÁGÁBAN - FELÚJÍTANDÓ - 170 NM-ES - 3 SZINTES - BŐVÍTHETŐ CSALÁDI HÁZ - 936 NM-ES TELKEN - ELADÓ.*** A 4 szobás családi ház két részletben épült; az alaprajzon bal oldali 61,31 nm-es ( szoba, hall, fürdőszoba, előszoba, közlekedő, fürdő) része az 1920-as években, az újabb épületrész 1990-1995 között. 3 lakrész került kialakításra: 1.) régi épület: 22,5 nm szoba, 11,5 nm hall/konyha/étkező, 13,5 nm fürdőszoba 2.) új épület földszint: 14,5 nm szoba, 17,2 nm étkező, 5,9 nm konyha, 2,7 nm kamra, 2,46 nm fürdő, 9 nm terasz + 31,2 nm-es tetőtéri szoba, mely egy fal kibontásával további kb. 50 nm-rel bővíthető 3.) új épület szuterén (kb. 50 nm): tágas étkező konyha, 2 félszoba, fürdőszoba Az ingatlanban minden működőképes, de állapota FELÚJÍTANDÓ, az új tulajdonos saját ízlése és igénye szerint újra tervezheti a ház funkcióinak felosztását, a tágas, világos terek könnyen alakíthatók. A nagyméretű telek kertrendezését követően bőséges helyet kínál árnyas kerti pihenősarok, játszótér, grillező, bográcsozó helyek létrehozására. A fűtés vegyestüzelésű cserépkályhával és radiátorokkal megoldott. Minden közmű a mérőórák alapján kerül elszámolásra. Nappali és vezérelt (éjszakai) villanyóra is van. 2005-ben volt részleges felújítás, mely során megtörtént a nyílászárók és burkolatok cseréje, az elektromos - és vízhálózat korszerűsítése. A házhoz hozzáépítve hátul a kertben van egy régi romos melléképület, a helyszínrajzon fel van rajzolva, így külön engedély nélkül igény esetén újraépíthető. Ajánlom figyelmébe gyermekes családoknak és mindazoknak, akik nyugodt, biztonságos és nem utolsó sorban kellemes környezetben szeretnének élni. Minden, ami szükséges a hétköznapokhoz, könnyen elérhető (óvoda, általános iskola, gimnázium, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, bevásárlási és sportolási lehetőség, stb.). A közösségi közlekedés is kiváló: busz 2 perc, HÉV 8 perc sétával elérhető. Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes. Kérdés esetén vagy megtekintéssel kapcsolatban, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Garamvölgyiné Őri Diána Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Garamvölgyiné Őri Diána Budapest VIII. kerület Nap utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 772 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY