Eladó ház Budapest XVI. kerület 390 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVI. kerület 390 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7832505
Referenciaszám: HZ043602
Frissítve: 22 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 7 szobás: 215 millió Ft

215 millió Ft
551 282 Ft/m²
390 m²
Alapterület
1089 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 680 298 Ft
Második évtől
891 991 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagycsaládosoknak ideális választás! Vállalkozók részére is megfelelő adottságú!A HELYSZÍN:Rákosszentmihály CSENDES részén fekszik, rendezett környékena Szilas-patak melletti egyik alacsony forgalmú zsákutcában található1089 nm-es összközműves lakóövezeti telken áll az önálló családi házA LAKÓTÉR:- a jelenlegi élettér a netto 168 nm-es földszinti rész- tágas  amerikai konyhás nappali+ 3 jó méretű hálószoba, amelyek csendes fekvésűek- 2 fürdőszoba, kamra, 7 nm-es háztartási helyiség a kényelmet szolgálja- 10 nm-es konyha + 25 nm-es étkező, amely egybenyitott a nappalival- a közösségi tér 70 nm-es, így remek lehetőség a nagyobb családi-baráti összejövetelek lebonyolítására- nappali kapcsolatos 50 nm-es dél-nyugati, intim elhelyezkedésű, nyitott terasz kellemes klímájú- a nappaliban egy fatüzeléses kandalló is beépítésre került- a terasz mellett kerti grillező gondoskodik a nyári esték felhőtlen hangulatáról- tájolásának köszönhetően kellemes, világos, tágas életterek jellemzőek a házbanA HÁZ:-    összesen 390 nm-es mérete remek lehetőség, a szuterén és a 2 lakó szinten elosztva-    a tulajdonos saját részre tervezte és készítette ezta körbejárható házat-    1992-ben épült, folyamatosan karbantartott, többször korszerűsített-    fűtése gáz kazán, padlófűtés, infra panel dekor lámpatestek-    jó állapotú, stabil építmény, amely több bejárattal is rendelkezik-    a téglaépítésű ház teljes terjedelmében alápincézett, stabil alapokon áll-    a tetőszerkezet 10 cm vastagságban szigetelt, Bramac Alpen betoncseréppel fedett-    a szintek között betonfödém találhatóA TETŐTÉR:-   nettó 140 nm,  2,6 m belmagasságú beépítésre előkészített-   2 db lakás is kialakítható-   a tetőtéri rész két bejáratról is megközelíthetőA SZUTERÉN /PINCE:-    nettó 165,8 nm, itt található a 37 nm-es kétállásos, fűtött garázs-    Fürdőszoba, mellékhelyiség is kiépítésre került-    tároló helyiségek és 3 db hobby szoba is helyet kapott-    a gépészeti helyiségben került elhelyezésre a kondenzációs gázcirkó és a padlőfűtés vezérlés-    A melegvízellátásról 150 literes villanybojler gondoskodikAz ár rugalamas! Tegyen ajánlatot!Kivételes lehetőség!Megvásárolható a mellette lévő, hasonló adottságú lakóövezeti telek is, amelynek mérete 1078 nm, ennek irányára 110M Ft. Így együttesen közel 2200 nm-es telken tervezhet az új boldog tulajdonos!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Erkély:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Izsó Péter Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 310 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Izsó Péter Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 310 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY